מידע רפואי
פורומים
- כושר גופני לילדים, כושר גופני לנוער
- רפואת עיניים ילדים
- רפואת תינוקות, טיפול בתינוקות
- אוסטאופורוזיס
- איפור וטיפוח
- אלימות בני נוער, סמים, אלכוהול
- פדיקור
- הסרת שיער ואפילציה
- תביעות סיעוד, עו"ד ביטוח סיעודי
- הפרעות אכילה - תמיכה
- ניתוחי קיצור קיבה-השמנת יתר
- מחלות ריאה אסטמה
- תמיכה במשפחות ילדים חולי סרטן
- אנמיה
- מחלות זיהומיות
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
- מחפש עיסוי טנטרה והאם אפשר לקבל הכוונהחיים27/02/2022
אפשר לקבל הכוונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - מחפש מישהי לעזרהמשה20/02/2022
גרוש מחפש מישהי שתעזור לי להתאמן לשלוט בשפיכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - הצילוווו חייבת להתייחס לנושא 3 שנים ללא ספק ומגע הצילוומעולם לא גמרתי16/08/2021
בת 39 כיום אחרי ניתוח לב ואירוע מוחי צריכה מגע להיות אישה
אין לי יכולת כלכלית האם יש השתתפות האם יש תרומה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - מעוניין בהתנסותיוסי לוי03/08/2021
.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - מחפש שותפה לטנטרה לעיסוי הדדיאבי07/07/2021
גבר עם פתיחות מחפש אישה נעימה בעלת פתיחות כשותפה לעיסוי טנטרי הדדי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - מטפלת צעירה בטנטרה 20-35מארק24/04/2021
היי
איפה אני יכול למצוא מטפלת טנטרה צעירה, משהו בגילאי 20-35?
חשוב לי שאני אוכל להמשך למטפלת, ומכל מה שחיפשתי מצאתי בעיקר מטפלות מאד מבוגרות.
האם יש מטפלות צעירות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - ההתחברות לניצול של כל מיני אפליקציות.שייקה06/03/2021
מאסתי באמת אני רוצה שותפה לאיזון מיני בלי התחייבויות ולחץ פשוט יפה ומהנה רוגע. נפשי רוחני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - ריפוי בטנטרה האם לעשירים בלבד?מחפש ריפוי02/02/2021
בדקתי דרך מטפלת בפורטל הטנטרה לגביי טיפולים שיסייעו לי בריפוי והסרת מחסומים.
עלות הטיפול היא 1000 שח...
זה סביר שזאת העלות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - מחפש בת זוג למפגש טנטריעמוס29/01/2020
בן 47 מחפש משהי בסביבות הגיל הזה למפגשי טנטרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - איפה מומלץ לחוות וללמוד טנטרה - לא כל מקום הוא טובאבי14/01/2020
בקשר לטנטרה. צודקים השואלים איפוא מומלץ לחוות וללמוד טנטרה, כי יש המון שרלטניות שהם מעבירות שיחות סתמיות על מקצוע וכל מיני שיחות על שטויות כדי להעביר את הזמן. יש שמציעות טיפול של שעתיים בעלות של 800-1200 שקל, ולמעשה מעבירות סתם ככה את הזמן ואח"כ הם מנחים אותך לעשות נשימות ונשיפות ככה בקול, כמו איזה טקס בודהה (כך מספרות) אבל הם עובדים עליך ביניים וכך עובר מקסימום שעה וחצי זה נגמר, ובחוצפה היא מסבירה שזה שיעור ראשון, אע"פ שלא עשתה כלום, היא דברה עם איתי על אופנה שהיא שמעה ממנה שזה מקצוע שלה טבעות מצח קובעת כבר 2-3 שיעורים להמשך המפגשים, יעני ההמשך יותר זול, והיעד שלה יכול להגיע לעשר שיעורים. בס"ה אתה יכול להגיע אפילו ל-10 אלפים שקלים, זה פשוט עבודה ביניים. גם מספרים לך שאחרי כל הסדרה אתה מקבל "תעודה". לכן צריכים באמת לברר טוב מי הם מטפלים הטובים טנטרה, כי יש הרבה שנפלו, אבל צריכים להיזהר מהנוכלים.בסך הכל יצאנו משם מרוצים ומושפלים בקיצור "טמבלים". כי חוץ מלהוציא קולות משונים שום דבר לא למדנו. ושב אני יודע שיש מטפלים טובים ומעולם רק צריכים לברר. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - זקפה לא רצויה בזמן ששלפוחית השתן שלי מלאהאבי13/01/2020
קורה ויש לי אצירת שתן
. ואז אני פונה למרפאה כדי להכניס קטטר זמני, אבל הבעיה היא שבאצירת שתן מופיע לי זקפה
ואני קובר את עצמי מבושה. אחות מרגיע אותי שזה טבעי , האם זה נכון? או סתם מרגיע אותי. ממתין תשובה. אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - מחפש שותפה לעיסוי יוניyositantra07/01/2020
שלום.
מחפש שותפה לעיסוי יוני אצל דקיני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - חרדי נשוי.מחפש קשר דיסקרטי עם מישהי שומרת נדהיהודה09/10/2019
קשר טנטרי מהנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - מה איתך? אני מעונייןיהודה09/10/2019
דברי איתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - טנטרה ושפיכה מהירה- בירוריוסי8622/04/2019
שלום
האם אפשר לקבל קצת רקע מה זה טנטרה
והאם זה יכול לעזור בשפיכה מהירה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טנטרה ושפיכה מהירה
בנימין24/04/2019טנטרה הופכת את יחסי המין מתאווה לאהבה. טנטרה מבוססת על שלבים פשוטים ומובנים שמכניסים אינטימיות וחיבור הדדי לתוך מערכת היחסים. הסיפוק לאחר מפגש טנטרי הוא גבוה יותר ממפגש מיני סוער ככל שיהיה.
הטנטרה עוזרת ביותר לשפיכה מוקדמת ואף הופכת את נושא השפיכה, או כל מעצור אחר בתפקוד המיני, לחוויה איניטימית מקרבת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטנטרה-תשובה
יוסי8628/04/2019אוקיי
תודה על התשובה
שאלתי כעת מה בדיוק עושים ואיך עושים זאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?