מידע רפואי
פורומים
- תרפיה באומנות
- גמילה מעישון, גמילה מאכילה רגשית
- רפואת מטיילים
- הפרעות אכילה - תמיכה
- מחלות פרקים בילדים, כאבי פרקים
- כירורגית חזה, גידולי סרטן ריאות, גידולי ריאה
- פסיכיאטריה
- ניתוחים גינקולוגים בלייזר
- הסרת שיער ואפילציה
- קונדילומה, פפילומה, קוניזציה
- קרדיולוגיה - רפואת לב
- סרטן העור, מלנומה, נקודות חן
- רפואת עור פוטודינמית
- סוכרת אנדוקרינולוגיה
- שאיבת שומן, הזרקת שומן
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.פרופ` אלי הרשקוביץ
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמנה, סוכרת, מחלות עצם מטבוליות, בלוטות התריס ויותרת הכליה ועוד.
- ירידה ברגישות אחרי הוצאת התקןהילי28/08/2023
אני בת 48. הוצאתי התקן לפני חודשיים בתום 5 שנים. לא שמתי חדש כי לפני שנתיים עברתי ניתוח בהסרת שחלה וחצוצרות. למעשה לא מיהרתי להוציא את ההתקן כי ידעתי שהוא מגביר לי את התחושות ועוזר להגיע לאורגזמה. עכשיו שאני בלי התקן,שוב לא מצליחה לגמור. מה אפשר לעשות?האם זה הגיוני להחזיר את ההתקן כאשר כבר אין לי צורך במניעת הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - מה אפשר עוד לעשות ?מאור22/08/2021
היי
יש לי חברה שניה בחיי ואנחנו 3 שנים ביחד
אני מאוד אוהב אותה אבל יש פער גדול מבחינה מינית
אני - מאונן לידה בלי בעיה, עושה לה מין אוראלי, מאונן לה עם היד שלי, מלטף ומנשק את כל הגוף שלה, ורוב הפעמים היא גומרת ונהנית
היא - מוכנה לחדירה רק עם אני למעלה, עושה לי ביד, ומוכנה שאני אעשה בשבילה כל מה שאני רוצה אבל
היא לא תמצוץ לי, לא תאונן לידי, לא תיתן לי לגמור בין השדיים שלה, לא רוצה חדירה כשהיא מלמעלה או תנוחה אחרת, מתנגדת לראות סרט פורנו ביחד או שאני אגיד כמה מילים גסות ( יחסית ) כשאני גומר.
רציתי שנלך לטיפול זוגי אבל היא מתביישת לדבר על זה עם מישהי זרה.
מה אפשר עוד לעשות ?
אשמח גם אם תגידי לי עם משהו מהדברים שאני רוצה הם מוגזמים / סוטים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שום דבר מהתכנים שציינת לא נחשב לסוטה
לי ראובני23/08/2021שום דבר מהתכנים שציינת לא נחשב לסוטה, לא יודעת אם יש דבר כזה בעולם של מיניות בריאה, בגדול כל דבר ששני אנשים מבוגרים עושים מרצון נחשב לבריא ואפשרי ומותר.
נכון, יש ביניכם פער, בפתיחות, באומץ, בנכונות להתפתח וללמוד אחד מהשני. נראה לי שמה שעשוי לעזור לה זה ללמוד עוד, אפשר להתחיל עם ספרים, אח"כ סרטי הדרכה ובהמשך סדנא או טיפול.
אפשר להקשיב יחד לפודקאסטים העוסקים במיניות ממליצה בחום על הפודקאסט של פאולה וליאון יש שם הרבה פרקים שעוסקים במיניות ואולי חשיפה הדרגתית תעזור לה להבין שהכל מותר אם נעים ורוצים כמובן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץסיגל16/08/2020
עוקבת אחרי המחזור שלי עם אפליקציה וסה"כ הוא ממש סדיר.
כן משתמשת בקונדומים כי גלולות עושות לי רע.
מפה לשם, כבר עבר הביוץ לפי האפליקציה ביומיים, הייתי עם חבר שלי בצימר בסופ"ש ועשינו סקס בבריכה ככה ש... לא היה שם קונדום. כמה זה נורא? מה הסיכוי להריון? כדאי לקחת גלולת היום של אחרי לכל מקרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדיף לא לשחק עם זה
לי ראובני22/08/2021או לעשות שימוש במשגל נסוג או לקחת גלולה של היום שאחרי (יש כאלה שהן גם עבור 4 ימים אחרי) או לעשות שימוש בקונדום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?לימור18/08/2020
שלום,
רציתי לדעת משהו. כמה זמן לוקח לגוף לבייץ כאשר שוכחים לקחת גלולה אחת (נגיד גלולה מספר 12, קרובה ליום ביוץ ללא גלולות)?
האם השלמת הגלולה תוך 14 שעות איחור תמנע תחילת תהליך ביוץ?
אני שואלת כי פספסתי גלולה אך השלמתי אותה אחרי 14 שעות. דואגת שהגוף שלי התחיל בתהליך ביוץ בזמן הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תלוי בעיתוי
לי ראובני22/08/2021בגדול אם מפספסים גלולה ההנחייה היא לקחת תוך 12 שעות או לשחרר את אותה גלולה, אם זה לקראת הסוף של החפיסה מן הסתם זה פחות נורא ופחות מסוכן כי הביוץ כבר נמנע. גם אם את לוקחת כבר שנים סביר להניח שפחות נורא. בכל מקרה, לעשות בדיקה או להמנע מסקס שבועיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?מיטל04/09/2020
שלום רב רציתי לדעת האם בווירוס פאפ ניתן להדביק גם במין אוראלי ואם כן למה?
ושנית האם שימוש בקונדום מונע את ההדבקה כי הבנתי שבשק האשכים שמן הסתם לא מכוסה הווירוס גם קיים?? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדביק בכל מגע מיני
לי ראובני22/08/2021הבעיה עם פפילומה היא שאכן אפשר להדבק בכל אינטראקציה כי הוירוס יכול להיות גם על איברי המין שאינם מכוסים בקונדום העצה היחידה במקרה הזה היא להמנע מהחלפת פרטנרים מרובים או לעשות בדיקות כל שלושה חודשים לשלול ולטפל במידה ומתעוררת בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכהסיגל29/09/2020
אני ובן זוגי בשנות ה30 לחיינו, בזוגיות 12 שנה ללא ילדים. חווינו משברים וקשיים בזוגיות ובחודשים האחרונים אנחנו בטיפול זוגי שמאד עוזר ומחבר אותנו מחדש בהרבה הבטים. אני מרגישה שיש כבר תקופה ארוכה של שנים קושי ובעיות באינטימיות שגם אותן חשוב לי לפתור כי הן גורמות לתסכול רב ומועקה. בן זוגי פעמים רבות מתלונן על כל מיני ריחות וטעמים שמפריעים לו בגוף שלי. בדרך כלל אני משתדלת להתקלח לפני סקס אבל לפעמים בספונטניות מתחילים ואז מופיעות תלונות שפוגעות בי מאד, בעיקר כשהוא מתלונן על ריח מהאף, ריח מהפה, טעם נוראי מהפטמות שלי כשהוא מנשק אותן, ובמעט פעמים שניסה לנשק אותי בנרתיק בשנים האחרונות גם נרתע מאד ואמר שהריח נוראי וגורם לו לרצות להקיא. אתמול הוא אמר את זה אחרי שנישק לי את הפטמות, אכן לא התקלחתי לפני, אבל גם לא יצאתי מהבית וקשה לי להבין מה יכול להיות כל כך נורא שיגרום לו להתבטא כלפיי ככה וזה מעליב אותי מאד. כמובן שזה פוגע בתשוקה וגורם מייד לריחוק מצד שנינו ולעלבון גדול אצלי והוא התנצל על כך ואמר שהוא לא יודע מה לעשות. הוא טוען שנמשך אליי מאד ואכן עומד לו בקלות ממני, אבל אני לא מרגישה שהוא עושה מספיק כדי לגרות גם אותי ולגרום לי להרגיש טוב ונעים. קשה לי לקבל את העובדה שלא תמיד הוא נמשך לריחות הטבעיים של גופי אם אני לא מקורצפת מצוחצחת שיניים והרגע יצאתי ממקלחת. אנחנו ככה כבר כמה שנים, בדרך כלל יחסי מין טובים אך מדי פעם מגיעות ההערות המעליבות האלה על הריחות והטעמים של הגוף שלי והפה שלי. בנוסף לכל זה, היה לו קשה מאד לשמוע שיש לי פנטזיות ואני מדמיינת אותן בזמן שהוא נוגע בי כי רק כך אני מגיעה לאורגזמה ולא מחדירה. כששמע שלעיתים גם דמיינתי סיטואציות מיניות (שלא ביקשתי לממש) של מספר משתתפים הוא אמר שזה גובל בסטייה. הוא לא רוצה לפנות לייעוץ מיני או משהו כזה כרגע, אומר שצריך קודם לחזק ולייצב את הבסיס של הזוגיות שחוותה משברים וקודם להיות בזוגיות מאושרת ואחר כך לנסות לפתור בעיות מיניות ולא לצפות שהכל יקרה בבת אחת כי זה גורם לו להרגיש כמו ״שק של בעיות״. אשמח לעצה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעליב ולא נעים בהחלט
לי ראובני22/08/2021יקרה נשמע באמת מורכב וטוב שאתם עובדים על זה בטיפול זוגי, התכנים האלה צריכים לעלות שם גם
מציעה לך לפנות לפני או אחרי גם למטפלת ולבדוק איתה יכולת לעסוק בתכנים אלו
ואם לא לפנות למטפלת מינית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מיןסיגי31/10/2020
אני בת 51 ואני מטופלת באובסטין בשל יובש בנרתיק. מינון של פעם בשבוע. בעת קיום יחסי מין עדיין יש כאבים ויובש. האם ניתן להעלות את המינון בקרם לפעמיים בשבוע? תודהה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי אפשר ללא מרשם רופא או ייעוץ איתו
לי ראובני07/08/2021כדאי לבדוק שימוש בחומרי סיכה אחרים בנתיים על בסיס מים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ בישבן בעת קיום יחסי מיןאביב16/10/2020
היי
בזמן קיום יחסי מין אני חשה לחץ בישבן
תחושה עזה של- ׳אני צריכה להתפנות׳
אבל לא באמת יש לי להתפנות...
התחושה הלא נעימה הזו גורמת לי לחוסר הנאה
האם זה נובע מסיבה מסוימת והאם יש דרך לטפל בזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מערכות קרובות תחושה של צורך להתפנות
לי ראובני07/08/2021הרבה פעמים בגלל הקרבה של המערכות זה לוחץ על האזור ועשוי לגרום לכך שיש תחושה של צורך ללכת להתפנות.
האם ניסית תנוחות אחרות שבהם מופעל פחות לחץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפיכה נשית- ריח לא טובאנני10/08/2021
קיימתי יחסי מין עם זוגתי (אנחנו לסביות- חדירת אצבע וגירוי חיצוני). קרוב לאורגזמה הרגשתי שהרבה נוזלים יוצאים ממני. שתינו חשבנו שמדובר בשפיכה נשית שחוויתי לראשונה, ואכן המיטה הייתה מלאה בנוזלים. אלא שבהמשך הם הריחו כמו שתן וגם כשהמצעים התייבשו היה ריח של שתן. מה קרה שם בעצם? מרגישה שלא מדובר בשפיכה הנשית שעליה יש דיבור חיובי... כי הבנתי שהיא בלי ריח בדרך כלל. חוששת שזה חריג ולא יודעת איך להימנע שלא יקרה שוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפנות לרופאת נשים
לי ראובני22/08/2021צריך לבדוק שאין בעיה רפואית
שפיכה נשית אמורה להיות נטולת רייח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעברכוכי04/12/2020
בת48 לא קיבלתי ווסת במשך3 חודשים ולפני 3 שבועות הופיעה וסת מועטה המלווה אותי עדיין אשמח לשמוע האם זה אופייני לגיל המעבר תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריך לקחת בחשבון אפשרות של כניסה להיריון
לי ראובני07/08/2021הגוף עדין לא מסדיר את הפסקת המחזור ולכן לעיתים יש דימום ולעיתים אין דימום, כמו בתחילת גיל ההתבגרות שההורמונים לא רציפים. לעיתים צריך לקחת בחשבון אפשרות של כניסה להריון....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואיחסויי04/03/2021
שלום לפני שבוע ביום שישי קיבלתי ווסת והתחלתי גלולות פמינט
אני מרגישה שיש לי קצת תופעות לוואי ואני גם עדיין מדממת
האם זה טבעי?
שאלה נוספת במידה ואפסיק עכשיו את הגלולות יהיה לי שוב דימומים?במידה וכן זה יקרא ווסת?
כי אם עכשיו אפסיק ואקבל ווסת יצא לי בקושי שבוע נקייה ושוב מחזור?או שזה נחשב כמחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום בין וסתי תקין ואין צורך לדאוג
לי ראובני07/08/2021בכל תחילת שימוש בגלולות וגם לעיתים לאחריו יש דימום בין וסתי. לא צריך לדאוג. שווה ללכת לרופא/ה אם מסב לך אי נחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון ללא גמירה😅11/04/2021
אם החבר שלי לא מצליח לגמור רק כשהוא מאונן עד יש לו "טיפות אהבה "? כלומר יש סיכוי להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדיף לעשות סקס עם קונדום
לי ראובני07/08/2021כי גם בטיפות אהבה PRECUM יכול להיות כמה תאי זרע ולכן זה לא מבטיח הריון. כמו תמיד עדיף לעשות סקס עם קונדום!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמהר22/04/2021
שלום,
מדי פעם אחרי קיום יחסים אני מגיעה למצב של אורגזמה לא חזקה במיוחד. לאחר מכן, הגירוי החזק שמרגישה ,לא נרגע, אלא נשאר באותה עוצמה ובעצם גם לאחר אורגזמה, אני נשארת במצב של גירוי שלא בא על סיפוקו.
האם תופעה כזו מוכרת? והאם יש לזה פתרון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לנסות לחזק את השריר דרך פילאטיס
לי ראובני07/08/2021אורגזמה קשורה גם במצב פיזי ולכן אם את מצליחה להגיע לאורגזמה אבל היא לא מספיק חזקה שווה לנסות פשוט לחזק את השריר דרך פילטיס או יוגה ולהגביר את היכולת לגמור בעוצמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא גמרתי אף פעם בת 29מילי12/07/2021
שאלה! נראלי שיש לי בעיה אני אף פעם לא גומרת ולא נהנת בסקס עם בעלי, אין לי כאבים אבל לא מצליחה להנות , אולי כי אני מופנמת וביישנית ? בת 29 אף פעם לא גמרתי גם שאני מאוננת לבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול מיני יכול לעזור במצב כזה
לי ראובני07/08/2021נשמע שיש פה תוכן ששווה להתייעץ לגביו עם איש מקצוע טיפולי. הרבה פעמים קושי אצל נשים להגיע לאורגזמה קשור בקושי לסמוך ולשחרר...
בטיפול מיני אפשר ללמוד איך להגיע לשם
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפיכה נשית ריח של שתן מה עושים????Shira106/08/2021
היי…
אני משפריצה בדרך כלל מחדירת אצבעות והפעם החלטתי לנסות לעשות את זה עם מכשיר רטט ישירות לדגדגן..במהלך הביצוע הרגשתי נוזלים זולגים להם בכמות די גדולה..לפני שהתחלתי את זה התרוקנתי בשירותים..כשהרחתי את הנוזלים היה לזה ריח כמו של שתן..
זה אומר שהשתנתי על עצמי תוך כדי שקיבלתי אורגזמה?
או שזה הריח הרגיל של זה כי ממה שאני זוכרת לא היה לזה ריח בפעמים הקודמת שזה היה מחדירה..
תודה על העזרה☺️* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין סיבה לדאגה, יש להתקלח לפני
לי ראובני07/08/2021לרוב בגירוי מיני מופרשים חומרי סיכה מהנרתיק אבל לפעמים נשארים חלקיקי שתן או הזעה בפתח הנרתיק המשפיעים על הרייח והטעם של האזור. אפשר פשוט להתקלח לפני ואז הריח מנוטרל. לא נשמע על פניו שיש סיבה לדאגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?