מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חלב שאוב נראה דליללין16/05/2017
שלום,
ילדתי לפני 3 חודשים בניתוח קיסרי מתוכנן והחלב התחיל רק כעבור שבוע.... הקטנה כמובן התרגלה לבקבוקים וכל ניסיון בעזרת יועצות הנקה וצינוריות לא עזר כשהחלב כן הגיע.. אז התחלתי לשאוב לה חלב ומגיל חודש מקבלת רק חלב שאוב.לאחרונה אני שמה לב שהחלב שאני שואבת הוא נראה שקוף כזה כאילו יותר דליל אני יודעת שיש את החלב הקדמי והאחורי שהוא שומני יותר ולכן אני שואלת אם בשאיבה יוצא רק הקדמי-הדליל , לתת לה את הבקבוק או שזה כמו לתת לה מים ואין לו ערך? כמובן שכואב הלב לזרוק אבל אם זה ישאיר אותה רעבה זה לא שווה את זה...
זה לא ככה בכל השאיבות, זה ככה בעיקר בבוקר כשאני מתעוררת עם שד מלא
תודה בכל מקרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלב שאוב נראה דליל
אלה קושניר16/05/2017היי
באופן טבעי חלב יותר דליל בבוקר ובערב יותר שומני כדי לענות לצרכים של תינוק
חלב קדמי-אחורי אפשר לבטל עיי עיסוי שד לפני השאיבה
מה שקורה בעצם הפרדות שמנת מחלב נוזלי יותר כמו שקורה בחלב פרה לא מפוסטר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)