מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פריצות דיסקמיקי20/12/2008
ד"ר מרום שלום ברצוני לשאול שאלה לגבי אבי (אבא שלי), אבי בן 64 ונאמר ליעל ידו שהוא סובל מ-3 פריצות דיסק בחוליות 3.4.5 (כך תיארו לי את העניין, מתנצלת שאני לא נותנת מינוחים רפואיים מדוייקים-איתך הסליחה) ובנוסף גם מהיצרות בעמוד השדרה. האם יש טיפול משולב המאפשר לטפל בשתי הבעיות יחד? האם זה כרוך בניתוח? אודה לך על המלצתך/דעתך שכן אבי סובל מאד מכאבי גב עד כדי חוסר יציבות בעמידה ובנוסף הוא גם גורר את רגלו השמאלית. בברכה, מיקי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: מיקי
ד``ר ליאור מרום20/12/2008לא ניתן להשיב ברצינות על פרורי מידע כפי שאת מציגה.
לא ברור היכן הבעיה : בצוואר, גב תחתון ?
מציע לך להתיעץ עם מנתח עמוד שדרה באופן מסודר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב/פגיעה בעצבשרונית7418/12/2008
לפני כשבוע התחילו לי כאבים בגב התחתון בצד שמאל (עצם הזנב?). אני נמצאת בחודש 9 (הריון שני). הבנתי שאין כרגע הרבה מה לעשות מלבד מנוחה.... האם יש דרך טיפול לפני הלידה? אני מפחדת שההחלמה תהיה ארוכה כלומר כבר שמעתי על נשים שהיו בהריון והעובר ישב/פגע בעצב ואפילו חצי שנה אחרי לידה עוד סבלו מכאבים. מה ניתן לעשות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב/פגיעה בעצב
ד``ר ליאור מרום18/12/2008מלבד מנוחה- כלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום שובדניאל ברון16/12/2008
תודה רבה על תגובתך, העקמת לא החמירה מהבדיקה הראשונה, והיני נדבק כל חצי שנה, בדבר החמרה אין לי כל ספק שלא תיהיה, אשמח להיפגש עם מנתח רק שאין לי שום פרטים על אחד. אני חבר של לאומית, האם הניתוח חינמי לא משנה ברמת העקמת ? והאם לדעתך בעקמת קלה, סתם כניחוש, שווה לנסות חגורת בוסטון ? ומה מחירה? תודה רבה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: דניאל ברון
ד``ר ליאור מרום17/12/2008אנא ראה תשובתי הקודמת !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עייפות כרוניתאלי16/12/2008
שלום, אני בן 22 וסובל מספר שנים מעייפות כרונית שמגבילה אותי מאוד בחיים. עשיתי בירור יסודי במישורים שונים ללא ממצא. מה שרציתי לשאול זה אם ידוע לך על איזו שהן בעיות שקשורות לעמוד השדרה שיכולות לגרום לעייפות כזאת קיצונית? והאם כדאי ללכת לבירור אצל אורתופד בשל תלונה זאת? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עייפות כרונית
ד``ר ליאור מרום16/12/2008ממצאים בעמוד שדרה אינם גורמים לעייפות !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים באחת החוליות על עמוד השדרהדורית15/12/2008
שלום רב מזה מספר חודשים אני סובלת מכאבים במקום נקודתי בגב באמצע לא בגב התחתון כאבים אשר גרמו לי להיות לא בנוח אבל ויכולתי לסבול זאת, לאחרונה הכאבים גברו ואני לא בטוחה יש לי הרגשה שהם התפשטו ליותר למטה לאורך עמוד השדרה, אני לא ידעת עם יש קשר יש לי תחושת נימול לפעמים בכתפיים הייתי אצל אורטופד לגבי זה והוא אמר שזה בגלל שאני נוהגת עם חלון פתוח השאלה שלי האם יש קשר בין תחושת הנימול לכאב בעמוד השדרה? אני רוצה לציין שעשיתי בדיקת דם עקב דלקת ראות שהייתה לי לפני חודש וחצי והבדיקה היתה תקינה אתמול קיבלתי את התשובה הייתי אצל רופא אורטופד והוא שלח אותי לצילום ולפיזוטרפיה ונתו לי משחה שאני צריכה לעסות את הגב, הייתי שמחה לשמוע מה דעתך? בדף שהרופא נתן לי ראיתי שהוא רשם: BACKACHE בהבחנות אשמח לתשובתך דורית, תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: דורית
ד``ר ליאור מרום15/12/2008נימול יכול להופיע כשיש לחץ על חוט השדרה
מעבר לזה אנני יכול להגיב מבלי לבדוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דעות שונות של מומחים שוניםרונית14/12/2008
שלום אני סובלת מפריצת דיסק בין L4-L5 עם הקרנות חזקות לרגל שמאל מומחה אחד לעמוד שידרה טוען שאין מנוס מניתוח מיידי כדי לא להגיע למצב של פגיעה בסוגרים ואילו מומחה שני שהלכתי אליו טוען שאין מה לרוץ לניתוח והמליץ לי לעשות פיזיוטרפיה מסויימת לטענתו כאשר אאבד שליטה אז אכנס לניתוח מיידי איך אני אמורה להחילט למי להקשיב ? תודה רונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דעות שונות של מומחים שונים
ד``ר ליאור מרום14/12/2008חסרים נתונים בסיפור שלך בכדי שאומר את דעתי, וכמובן שלא ניתן להביע אותה ללא בדיקה גופנית ומעבר על ההדמיה- הלוא כך עשו אותם שניים שהתיעצת איתם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבר דחיסה בחוליה D7לימור13/12/2008
שלום, שמי לימור ואני בת 32. אבחנה: שבר דחיסה של יותר מ-50% בחוליה D7 עם פרגמנט קטן בתעלה, השבר מערב עמודה קדמית ואמצעית. שאלה: 1. מהו פירוש "פרגמנט קטן בתעלה"? 2. בהנחה ושבר יתאחה טוב, האם יתכנו מגבלות פיזיות בעתיד? 3. אילו עצבים קרובים לאיזור הפגיעה? 4. כרגע אני עם סד קורסט, האם מותר לי להרים את התינוקת שלי (בת חודשיים) בישיבה? 5. עד עכשיו לא נמצאה הסיבה לשבר, הכל החל מהתכופפות להרים את הקטנה, האם ידועים מקרים דומים? תודה מראש לימור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: לימור
ד``ר ליאור מרום14/12/20081) חלקיק קטן בתעלת השדרה
2) כראה שלא
3) בעקרון אין בעיה
4) מציע לברר פרופיל אנדוקריני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקמת קלה יחסיתדניאל ברון13/12/2008
שלום, אני בן 16 וכבר מגיל 14 התגלתה אצלי עקמת קלה בדרגה של 2/5 כך אמר האורטופד אצלו נבדקתי, לטענתו לא ניתן לעשות דבר ולהישאר כך כל החיים, והוא אמר שניתוח הוא מיותר ולצורך אסטתיות בלבד, וכאן אני נכנס לתמונה בשל אסטתיות בגיל שלי חשובה מאוד, יש לי נטיות אובדניות בגלל המצב בו אני נמצא, שריר הגב התחתון בולט יותר מהשני, הצלעות לא סימטריות וגם גם שרירי הבטן ניתן לומר וגם כן הכתפיים, רציתי לדעת אם "חגורת בוסטון" תעזור לי ליישור הגב, או לפחות לסידור אסטתי מקומי של השרירים הבעייתים. בנוסף לכך היני נמצא בגדילה מואטת, כך שאני עשוי לגדול עד גיל 20, כך גם עמוד השדרה שלי, מה שלא ציינתי אצל האורטופד, אז אולי זה ישנה את המצב. וגם רציתי לדעת מה עלות ניתוח ליישור עמוד שדרה. תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקמת קלה יחסית
ד``ר ליאור מרום13/12/2008החלטה על טיפול בחגורה היא תלוית מידת העקמת.
מציע לך להבדק אצל מנתח עמוד שדרה עם צילום עדכני לראות האם בכלל היתה החמרה בעקמת.
ניתוח שמבוצע במסגרת בית חולים ציבורי לא עולה.
באופן פרטי- ענין של כמה עשרות אלפי שקלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנ.ב
שם15/12/2008תודה רבה על תגובתך, העקמת החמירה מהבדיקה הראשונה, והיני נדבר כל חצי שנה, בדבר החמרה אין לי כל ספק שלא תיהיה, אשמח להיפגש עם מנתח רק שאין לי שום פרטים על אחד. אני חבר שלאומית, האם הניתוח חינמי לא משנה ברמת העקמת ? והאם לדעתך בעקמת קלה, סתם כניחוש, שווה לנסות חגורת בוסטון ? ומה מחירה? תודה רבה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון
דניאל ברון16/12/2008העקמת לא החמירה מהבדיקה הראשונית, מצטער על זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלט בדיסקאורה11/12/2008
אני בת 21 וסובלת מבלט קל בדיסק בחוליות L4-L5 וספונדילוזיס בL5 מגיל 15. בזמנו הפסקתי לשחק כדורסל ועשיתי פיזיותרפיה עקב כאבי גב שהיו לי. אני עובדת בעבודה פיזית מאומצת ולאחרונה יש לי כאבים באותו מקום עם הקרנה לרגל שמאל. האם הכאבים וההקרנה זה בגלל הבלט בדיסק? האם הרמת משאות כבדים יכולה להחמיר את הבלט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: אורה
ד``ר ליאור מרום11/12/2008לא ניתן לדעת מה המקור ללא הדמיה מתאימה ( CT)
משאות כבדים עשויה להחמיר בלט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרמת משאות כבדים ובלט דיסק
זהבה לומס20/12/2008לאחר שסבלתי מ 3 בלטי דיסק עם הקרנה לרגל שמאל , ממליצה לך לא להרים משאות כבדים . אשמח לשוחח איתך בהמשך. זהבה טל. 052-6234099
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשר ללייזר בגבמין10/12/2008
שלום רב, בערך כחצי שנה יש לי סימני מתיחה בגב.. בהתחלה זה התחיל עם 2 סימנים ולאט לאט זה יתפשט לי על כל הגב. רציתי לדעת אם כדאי לי לעשות לייזר או לא.. כי דפדפתי באינטרנט והבנתי ששום קרמים לא עוזרים וזה לא עובר מעצמו אם אני רוצה לעשות לייזר להוריד את הסימנים לא יישארו לי צלקות ולא כלום? ואם כן, כמה בערך פחות או יותר זה אמור לעלות? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקשר ללייזר בגב
ד``ר ליאור מרום10/12/2008טעית בפורום, עליך לפנות לפורום ניתוחים פלסטיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בלתי נסבלים לאחר ניתוחאסף גרא09/12/2008
ביום ו האחרון עברתי ניתוח דחוף למינוטומיה שמאלית של L5 וכריתה חלקית של דיסק L5-S1. קיבלתי פעמיים ביום פרקוסט. אני בכאבים בלתי נסבלים בגב בצורת ברקים עם כאבים חזקים ברגל שמאל. התחושה ברגל חזרה לגמרי. למרות שביקשתי לא קיבלתי מרופאיי תדרוך מסודר על שצפוי לי. רציתי לדעת כרגע ולאחר 4 ימי כאבים נוראיים ללא שינה מה צפוי לי והאם יש דרך להוריד את עוצמת הכאב הבלתי נסבלת. תוה רבה, אסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בלתי נסבלים לאחר ניתוח
ד``ר ליאור מרום09/12/2008מצטער, אך אין שום תחליף אחר מאשר לדבר אם המנתח שלך באופן ישיר!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היצרות תעלת השידרהאורח09/12/2008
האם סי טי שנעשה לפני כחודש וחצי עדיין רלונטי? המומחה כתב שיש היצרות ניכרת. מאז חל הטבה. אני הולך יותר טוב אם כי רחוק ממה שהיה כשהייתי בריא. יש מקום לצילום נוסף? שאלה נוספת- האם יש סיכוי שאחזור למצב שלפני המחלה, ללא ניתוח? היום המצב שלי לא יציב. יש ימים שהצליעה כמעט נעלמת ויש ימים שהיא חוזרת. אני עושה פיזיוטרפיה ורוצה לעשות הכל כדי להמנע מניתוח. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היצרות תעלת השידרה
ד``ר ליאור מרום09/12/2008אין לי שום דרך לענות על שאלותיך מבלי שאכיר את האנמנזה שלך, ואת ההדמיה שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקשר בין כאבים בגב תחתון ומחזורליאם07/12/2008
אני בת 33 ואמא לילדים. מאז ומתמיד סבלתי מכאבי מחזור חזקים שהיו מלווים גם בכאבי גב תחתון וקרינה על ברך שמאל. עשיתי המון בדיקות, לקחתי גלולות נגד הריון, עברתי לפני חודשים לפרוסקופיה - הבעיה לא גינקולוגית. עשיתי גם צילום גב - יש לי עקמת קלה בעמוד השדרה כנראה משהו מולד אבל לדעת אורטופד לא זה מה שגורם לי לכאבים דווקא בתקופות של מחזור. בהמלצת הרופא נשים עשיתי התקן מירנה וכמעט ואין לי מחזורים, אבל כל חודש בתאריך הביוץ והמחזור אני מרגישה כאבים בגב תחתון ובברך שמאל (ללא כאבי בטן תחתונה נכון לעכשיו). אני עוסקת בספורט ועושה הליכות. מה יכולה להיות הסיבה לכאבים אלו? איזה בדיקות עוד אפשר לעשות? ממש מיואשת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקשר בין כאבים בגב תחתון ומחזור
ד``ר ליאור מרום07/12/2008לא אוכל לתת תשובה ללא בדיקתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב צד ימין אחורירותי06/12/2008
לדר נחום שלום מזה חצי שנה אני סובלת מכאבים בצד ימין אחורי עשיתי אולטרסאונד כליות הכל יצא תקין כל הבדיקות תקינות קיבלתי תיפול תרופתי וזה עזר לכמנה ימים ושוב הכאבים חזרו עשיתי תיפולים משלימים כמו טוינה ועוד טיפול שאיני זוכרת את שמו (15 טיפולים} וכלום לא עזר האורטופד נתן לי לעשות מיפוי עצמות היה לו חשש שזה נובע מעמוד שידרה תחתיון שמקרין על הצד במיפוי העצמות יצא שיש קליטות מוגברות בפצטות בחוליות L4 -L3-, L5-L4 קליטות מוגברות ככל הנראה על רקע שינויים ניווניים קיבלתי זריקה מהאורטופד אבל גם היא לא עזרה לי הרופא לא נתן לי תשובה בדיוק ממה נובע הכאב. בבקשה האם אתה יכול לאמר לי את פיענוח הממצא שכתבתי לך דרך אגב אני בת 52 אשה בריאה ומנהלת חיים ספורטיביים כמו כן עושה ספורט הליכה ושחיה תודה רותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב צד ימין אחורי
ד``ר ליאור מרום06/12/2008לא ברור מה כוונתך בתאור " כאב צד ימין אחורי"
משמעות הממצא: הפרקים העמוד השדרה בגובה 3-4-5 ניוונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בגב העליון ובשכמותשי06/12/2008
שלום, אני בת 15 ומופיעים לי מדי יום בזמן האחרון כאבים בשכמות ובגב העליון. רצוי לציין שאני רוקדת, אך הכאבים לא באו מתחום זה מכיוון שאני רוקדת המון זמן והתאמצתי אף יותר בעבר באיזה שהוא קורס ולא היה לי כלום. אך נתון אחד שיכול להיות הבעיה הוא שיחש לי חזה גדול (DD), יכול להיות שהוא מטיל עליי כובד? חשבתי על עוד משהו למרות שהחזה נראה לי האופציה הכי הגיונית למקרה הזה. אך אני גם הרי לומדת בבית ספר ויש לרוב ימים שהתיק כבד.. מצפה לתשובה במהרה, תודה!:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בגב העליון ובשכמות
ד``ר ליאור מרום06/12/2008אכן ישנם מקרים שחזה גדול עשוי לגרום לכאבי גב עליון ושכמות, קיימת גם האופצייה של התיק הכבד.
על מנת לנסות ולהבין מה המקור- רצוי בתחילה להקל על הנשיאה של התיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)