מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאות MRIנטלי26/02/2009
שלום, שמי גלית אני בת 25 לפני כשנתיים עברתי תאונת דרכים, לאחר כחודשיים החלו כאבי צוואר נוראיים עשיתי הכל כולל הכל, פיזוטרפיה, טווינא, כירופרקטיקה, דיקור, זריקת קורטיזון בצוואר. כלום לא עזר עשיתי CT לפני כשנה התגלה בלט דיסק. כיום עשיתי MRI התוצאות הן: בגובה C3 , C4 שינויים ניווניים אונקוורטברלים משמאל, עם היצרות פורמינלית שמאלית. בגובה C4 ,C5 בלט דיסק קל דיפוזי ללא עדות להיצרות התעלה, או הפורמינה. יתר הגבהים נראים שמורים. אודה לפיענות הבדיקה. אציין כי אני נורא סובלת מאז התאונה חיי פשוטת השתנו, לעיתים קרובות יש לי התקפי כאבים נוראיים. אודה גם לעצה לטיפול בבעיה. תודה רבה גלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: גלית
ד``ר ליאור מרום26/02/2009באופן עקרוני אין ממצאים מרשימים לפי הבדיקה, טיפול ניתן לתת על פי בדיקה קלינית בלבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריצת דיסק - מה מותר?נטע24/02/2009
שלום, יש לי פריצת דיסק בצוואר ואני סובלת מכאבים קשים מאוד. רציתי לדעת האם עישון סיגריות או סמים קלים עלולים להחמיר את הכאבים? (מלבד הנזק הידוע שהם גורמים:) תודה מראש, נטע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריצת דיסק - מה מותר?
ד``ר ליאור מרום24/02/2009אין ברשותי כל מידע .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב ורגל שמאלשירי21/02/2009
שלום דוקטור! אני בת 51 וסובלת כחודש מכאבי גב המקרינים לרגל שמאל עד אזור השוק החיצונית להלן תוצאות הסיטי : מבנה גרמי תקין תעלה ספינלית הגרמית בקוטר תקין בגובה L2L3בלגינג דיסק דיפוזי גורם ללחץ על השק הטקטלי בגובה L3L4בלגינג דיסק דיפוזי גורם ללחץ על השק הטקטלי בגובהL4L5 בקע דיסקי אחורי גורם ללחץ על השק הטקטלי,עצב ההיקפי דו צדדי בגובהL5S1 בקע דיסקי אחורי ולטרלי מימין,גורם ללחץ על השק הטקטלי,עצב ההיקפי מאותו צד מה הטיפול המומלץ לדעתך בבעיה שיש לי תודה מראש שירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב ורגל שמאל
ד``ר ליאור מרום22/02/2009כפי שאני כותב לרבים בפורום הזה:
לא ניתן לבצע יעוץ וירטואלי! הפורום נועד להסברים על בעיות כלליות ולא ניתן להחליף יעוץ פרטני ביעוץ וירטואלי !
במקצוע שלי- אין תחליף לבדיקה ואת זה לא ניתן לעשות דרך האינטרנט !!!י* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעית גבמירה21/02/2009
דר' מרום שלום מודה לך על תשובתך, אך עדיין ממש אני לא יודעת מה לעשות עם הממצאים שבסיטי, ולאיזה רופא עלי לפנות. נכון לעכשיו בעלי סובל מכאבים, מתחושת נימול ברגלו, הארקוקסיה לא ממש עוזרת לו וכיוון שיש לו גם בעיה קרדיאלית קלה הוא גם די מוגבל עם תרופות נוגדי כאב.. בקיצור איכות חיו הפכה גרועה מאוד. מאוד אעריך אם תיעץ לי באיזה כיוון עלי לבחור. בתודה מירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: מירה
ד``ר ליאור מרום22/02/2009בדיוק כפי שכתבתי קודם- למנתח עמוד שדרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך אדע אם כאבי הגב קשורים למזרן?רונית20/02/2009
שלום כשהיתי בהריון סבלתי מכאבי גב בלילה ובבוקר חודש לפני הלידה קניתי מזרן איכותי. היום כ-7 חודשים לאחר לידה אני עדיין סובלת מכאבי גב באמצע הלילה ( אני מרגישה אותם אם אני מתעוררת - הם לא מעירים אותי ) וכן מכאבים בבוקר שבהמשך היום חולפים. ציפיתי שעם סיום ההריון הכאבים יחלפו אך אולי הכאבים קשורים למזרן החדש? איך אדע האם כאבי הגב קשורים למזרן החדש? יכול להיות שהוא אינו מתאים לי?? בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: רונית
ד``ר ליאור מרום20/02/2009עם כל הכבוד, את שאלותיך לגבי מזרונים עליך להפנות למומחה למזרונים, ולא למנתח עמוד שדרה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כבי גב ונימול ברגלמירה19/02/2009
בעלי סובל מכאבים בגס תחתון ונימול ברגל שמאל מהברך ומטה, הוא נשלח לבדיקת סיטי, שם אובחן ב-C3-C4 בקע דיסק מרכזי קטן המשיק לקידמת השק התקאלי ב-C4 C5 בקע דיסק מרכזי, הגורם ללחץ קל על קידמת השק התקאלי ליגמנטות פלבום מעורבות סטנוזיס ספינאלית סגיטלית מ-S1-L3 קוטר התעלה בין 13-15 ממ'. שינויים ניווניים קלים מאוד ניראים במיפרקים פאצטליים L4 L5 -S1 בלט דיסק אנולרי דיפוזי ואוסטיאופיטים אחוריים ניראים בגובה המרווח הבין חולייתי S1-L5 דיסקית מנוונת, קיים לחץ מתון על השק התקאלי. בגובה L4-L5 ניראה בלט אנולרי דיסקלית דיסקלי דיפוסי עם הסתיידויות בהיקפו. ממצא לוואי- בועת ואקום גדולה ניראית בעצם הקסל משמאל בסמוך למפרק הסקרו-איליאקלי השמאלי/ בעלי סובל מכאבים עזים וקושי בתנועה גם בשכיבה, היתי רוצה לקבל יעוץ למי לפנות ומה אפשר לעשות כדי לעזור לו, כמו כן מה פרוש תוצאות הסיטי הזה. ומה זה בועת ואקום בעצם הכסל?בתודה מירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כבי גב ונימול ברגל
ד``ר ליאור מרום19/02/2009ישנם ממצאים גם בתוצאות CT צוואר וגב תחתון, כמו במקרים האחרים , לא ניתן ליעץ פרטנית- הפורום לא מחליף יעוץ פורמלי עם מנתח עמוד שדרה !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב בלתי פוסקים ותוצאות ctאמיר18/02/2009
אני סובל מזה ארבעה חודשים מכאבי גב בלתי פוסקים. תוצאות בדיקת CT מלפני יומיים: בסריקת L4-5: מודגמת היפרטרופיה פצטרית בעיקר מימין. שולי הליגמנטום פלאבום הימני מסויידים חלקית. הדיסקית איבדה מגובהה. מודגם בלט אחורי של הדיסקית המוחק את השומן האפידוראלי הקדמי ומשיק לשק הדוראלי. בסריקת L5-S1: מודגם ספונדילוליזיס דו צדדי עם ספונדילוליסטזיס דרגה 1. מבנה הדיסקית מלווה את צורת הליסטזיס. יש לציין כי הממצא השני התגלה גם בבדיקת CT שערכתי לפני ארבע שנים. אולם מאז לא סבלתי מכאבים, וכן סוג הכאבים הנוכחיים אינו דומה לעבר אלא מרגיש כמו חוסר יציבות ומתרכז מלבד גב תחתון גם בעצם ירך ימין ומונע ממני אפילו ישיבה ממושכת על כסא. כמו כן, הייתי פעיל ספורטיבית בשנים האחרונות (חדר כושר, כדורגל) ללא הפרעה עד לפני פרוץ הכאבים לפני ארבעה חודשים. אודה לייעוצך אודות טיפול מתאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: אמיר
ד``ר ליאור מרום19/02/2009לא ניתן ליעץ פרטנית במקרה כזה, תזדקק לבדיקה פורמלית עם מנחת עמוד שדרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי גב עליוןאבי17/02/2009
נכון שמכופפים את הראש קדימה יש מאחורה בצוואר בלוטה של חוליה? אז בחוליה שמתחתיה כאשר אני נוגע בה יש לי מין קליקים כאלה.. האם אתה יכול להסביר לי מזה? כאשר אני ממשש את אותה חוליה אז לפעמים כזה יוצא לי קליקים כאילו מתפרק משהו. חשוב לציין: 1.אין לי שום כאבים בגב ואני מקיים אורח חיים רגיל ללא שום מגבלות גב או אחרות. 2.כשיוצאים הקליקים אין שום השפעה. כלומר אין איזשהו כאב או משהו... 3.אני מתאמן בחדר כושר ולפני חודש וחצי התכופפתי להרים משקולת (הגב היה תפוס לי באותו זמן התכופפתי להרים משקולת ופתאום הרגשתי כמו "קלאק" וכנראה שמתחתי את הגב. הכאבים עברו וחזרתי בהדרגה ואני מתאמן בצורה מלאה כיום בלי שום כאבים,אך כמו שציינתי,אני נורא חושש לגבי הקליקים האלו ואשמח אם תגיד לי מזה.. 4.אני בן 16 מבנה גוף שלי הוא שרירי אני שוקל 80,מקיים אורח חיים בריא הן מבחינה של פעילות גופנית והן מבחינה תזונתית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי גב עליון
ד``ר ליאור מרום17/02/2009זוהיא קרוב לוודאי החלקה של רקמת גיד על גבי הבליטה של עצמות החוליות העליונות- אין סיבה לדאגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאור
אבי17/02/20091.איך זה עובר? 2.אילו צעדים יש לנקוט על מנת להעביר את זה? 3.כמה זמן לוקח לזה לעבור? 4.האם להמשיך להתאמן כרגיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים בתנועות בין גב עליון לצואר
אודי18/02/2009לאחר סיטי ע"ש צוארי גב עליון c2 c3 בלט דיסק אחורי מרכזי נושק לשק התקאלי c5 c6 c6-c7 היוצרות מרווח הדיסקלי ואיבוד נפח של סחוס הדיסק. שינויים ניווניים במפרקים הפצטליים. זיזים גרמים קדמיים בצורת גשר גרמי בגובה c4 c5 זיזים גרמיים אחוריים גורמים ללחץ על השק התקאלי. לסיכום . שינויים ניווניים ובלטי דיסק בע"ש צווארי . עברתי טיפולי טווינה , טיפולי כירופרקטיקה וחימום מקום הכאב ללא הטבה ניכרת. שאלתי למומחה: האם הממצאיים תואמים לבעית הכאבים בתנועות הצוואר, ואם יש עוד משהוא שאפשר לעשות להקלת הכאבים. בתודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה של: אודי
ד``ר ליאור מרום18/02/2009לא ניתן לענות על השאלה ללא בדיקה ומעבר על ההדמיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלט דיסקאורלי15/02/2009
בממצאי CT שלי L2-L3- הודגמו בקעים על שם שמורל בחלק התחתון של גוף החוליה L2 ובחלק העליון של חוליה L3. בלט דיסק מרכזי ולטרלי משני הצדדים עם לחץ על שק התקאלי והיצרות הנקבים. לציין היצרות רווח בין חוליתי. מזה חודשיים ויותר אני סובלת מכאבי גב תחתון קשים מאוד שמקרינים למפשעה ולחלק הימיני של הישבן. כאבים בזמן קימה משכיבה ומישיבה. עברתי טיפול פזיותרפי במשך חודש שלא עזר, אני שוחה וצועדת בקביעות (פעולות שמטיבות עימי בזמן הפעילות אך לא לאחר מכן). שאלתי האם עקב ממצאי ה-CT ישנו טיפול נוסף שיכול לעזור לי בנוגע לכאבים ולשיפור מצבי ולמי עלי לפנות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: אורלי
ד``ר ליאור מרום15/02/2009שמורל אינם בקעים אלא ממצא לוואי ללא משמעות.
לא אוכל להגיב להצעת טיפול מבלי לבדוק אותך ולראות את ה CT בעצמי.
ממליץ להבדק באופן פורמלי על ידי מנתח עמוד שדרה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נימול כף הרגלדרור14/02/2009
אני מנסה לחזור באיטיות אך בנחישות לריצות למרחקים בינוניים 10-15 ק"מ, אך כבר בחימום לאחר 500 מטר, שריר התאומיים בעיקר ברגל ימין, בתחושת קיווץ גדולה, ולאחר 2-3 ק"מ הרגשת הרדמות כף רגל ימין לא מאפשרת להמשיך לרוץ. רץ בנעליים שהותאמו היטב (1062 NB) והם אינן לוחצות- משוחררות היטב, גם גרביים לא לוחצות. מתיחה טובה, משחררת את הנימול אך לאחר המשך ריצה- שוב חוזרת התופעה בן 44, כושר גופני טוב, עודף משקל קטן, ב CT מאובחן L4-5, בקע אחורי מרכזי גורם ללחץ ניכר על השק התקאלי, נקבים בינחוליתיים חופשיים, מבנה גרמי תקין L5-S1 בקע אחורי מרכזי גורם ללחץ ניכר על השק התקאלי, נקבים בינחוליתיים חופשיים, מבנה גרמי תקין רקמות רכות פרהווטבליות שמורות אודה מאוד להתיחסות מיקצועית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: דרור
ד``ר ליאור מרום14/02/2009מה כוונתך ל "התיחסות מקצועית" ??
לפי התאור יש לך " פריצת דיסק" בגובה L4-5 שהיא המשמעותית.
מעבר לכך תזדקק לבדיקה והערכה פורמלית של מנתח עמוד שדרה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה מציקהרוני14/02/2009
שלום רב, אני בת 33, בחודש האחרון יש לי בעיה מציקה, שבה חוליות עמוד השדרה זזות וזה קורה כמה פעמים ביום התופעה מציקה לי ומשפיעה על מהלך היום, מה עלי לעשות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: רוני
ד``ר ליאור מרום14/02/2009חוליות עמוד השדרה זזות כל הזמן בתנועה, משום שאחרת לא הית יכולה להתכופף, להמתח וכד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריסטור אולטרא לשליטה בכאבאבי14/02/2009
לד"ר שלום , בחודשים האחרונים אני רואה פירסומים נרחבים על השתלת אלקטרודה ומכשיר זעיר שניקרא 'ריסטור אולטרה' "RestoreULTRA " נוירוסטימולטור נטען שתפקידו להקל על כאבים חזקים .אני עם פריצת דיסק גדולה ולאחר ניתוח לפני 7 שנים שלא צלח, ועם כאבים איומים בגב (לא ברגליים שם יש "רק" חוסר תחושה לאורך הירך החיצונית ובאצבעות הרגליים). הזרקות אפידורליות , טיפולים , ו-RF במרפאת כאב הועילו לפרק זמן מוגבל ביותר (כרגיל?) . האם אתה יכול לשפוך לי אור על היתרונות ,ניסיון ,חסרונותיה של השיטה (באם ישנם) ומה ההבדל מהשתלת האלקטרודות "הרגילה" שהייתה נהוגה עד היום .מי מתאים לשיטה הזו כי הכאבים שלי כאמור מפושטים ומרוכזים בכל! הגב התחתון, ומעל העכוז השמאלי (L5-S1 ) .אודה לך על מירב האינפורמציה בנושא . אני יודע שאתם ברמב"ם מבצעים השתלה זו האם ידוע לך באם בתה"ש גם מבצעים פרוצדורה זו ? בכבוד רב , ובתודה מראש אבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריסטור אולטרא לשליטה בכאב
ד``ר ליאור מרום14/02/2009בתחום הזה עוסקים רופאי כאב ולא מנתחי עמוד שדרה.
התיעץ עם מרפאות הכאב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה בגבשחר14/02/2009
שלום היום שמתי לב לבעיה בגב התחתון אצלי, מה שגורם להבלטת הישבן. זה מין שקע גדול בגב. מזה? והאם אפשר לתקן את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: שחר
ד``ר ליאור מרום14/02/2009לא ניתן לענות על שאלה מסוג זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב עם הקרנה לרגלייםשלמה13/02/2009
אני בן58 ובשנת 2001 עברתי ניתוח בגב התחתון, ויש לי קיבוע ומאז אני סובל מכאבים בשתי הרגליים, קשה לי ללכת וקשה לי להתכופף. התחלתי עם כדורים של אוקסוקונטין 10 מ"ג פעמיים ביום וכיום אני מקבל 40מ"ג פעמיים ביום+כדורי ליריקה 300מ"ג ולמרות כל זאת יש לי עדיין כאבים, אני לא ישן בלילות שינה רצופה ואם מישהו יכול לעזור אני אשמח הייתי אצל הרבה רופאים אבל לא קיבלתי פתרון, עשיתי גם הרבה מאוד בדיקות C.T
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקע הנמרם גובה 4l5lעד סינגל שונה
רחל22/02/2009שלום שמי רחל אני מעל לשנתיים כאבים לרגל ימין וגם לרגל שמואל לאחרונה הכאב חזק לרגל שמואל במשך שנתיים אני מטופלת עברתי שיבת דיסק עברתי פידורל זריקה לעצב אני צריכה לעבור רדיו אני לא מסוגלת לעבור את כול הבדיקות אין לזה פיטרון לאחרונה אני לא מרגישה את הרגליים שלי עם קרות לא יכולה לשבת לעמוד יש לי בריכת שתן קשה לי עם כאב אני גרה באילת אין עמי לדבר יש לי בקע הנמרם גובה 4ll5ועד סינגל שונה ובלט דיפוזי. אני יודע לך עם תתן לי תשובה 0526279894טל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה של: רחל
ד``ר ליאור מרום22/02/2009בכדי לקבל " תשובה" תזדקקי ליעוץ שכולל בדיקה ומעבר על הבדיקות שעשית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב תחתוןחנן13/02/2009
שלום ד"ר . אני בן 55 וסובל מכאבי גב תחתון . הכאבים קיימים באם אנ עומד הרבה זמן , או בזמן שאני מתיישר מישיבה לעמידה .אין לי בעיה בהליכה ממושכת אבל בעמידה ממושכת כן . עברתי צילום עמוד שדרה תחתון , CT ומיפוי והכול תקין . האם התופעה מוכרת ואם כן מדוע אין ממצאים בכל הבדיקות , האם יש בדיקות נוספות שעלי לעבור . בקיצור האם תוכל ליעץ לי . תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: יעקוב
ד``ר ליאור מרום13/02/2009התופעה מוכרת, אך בכדי ליעץ עליך להבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)