הפרעת אכילה לילית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעת אכילה לילית
    ערן
    05/07/2011

שלום לכולם,
    ב4 שנים האחרונות אני סובל מקימות תוך כדי השינה והליכה למטבח לצורך אכילה.
    בדר"כ אני אוכל את מה שאני חוסך מעצמי ביום(ואני ממש לא מרעיב את עצמי אלא חוסך בדברים מיותרים ביום יום) ומתעורר כמה פעמים כל לילה.
    האם הבעיה מוכרת?יש לה פתרון שאפשר להפנות אותי אליו?
    אני כבר מתעייף מהמלחמות והתחושות של החוסר שליטה באכילה הזו בלילה.
    אשמח לתשובות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעת אכילה לילית

הוספת תגובה

• הפרעת אכילה לילית - תגובה

אפרת לוי
    05/07/2011

שלום ערן,

זו בעיה מוכרת,וישנם אנשים שסובלים ממנה.
    היא ניתנת לטיפול,הטיפול שנמצא יעיל ביותר הוא שילוב בין טיפול פסיכולוגי במקביל לקבלת טיפול תרופתי. (פסיכאטרי).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי ערן

יסמין
    20/07/2011

היי ערן....
    אני הרבה זמן בערך כמוך, סובלת מאותה הפרעה.... זו נחשבת הפרעת אכילה כידועה לך.. אבל היא לא מוכרת כל כך כמו האחרות. הרבה זמן חשבתי שאני דיי לבד, אבל היום אני יודעת שיש עוד הרבה שסובלים מאותה הבעיה.. וזה לא קל לעבור את זה לבד!!
    אני כל כך מבינה ללבך..
    אני היום מחפשת עוד אנשים שסובלים מאותה הבעיה ושהיו רוצים אולי לדבר עליה כי כשעושים את זה ביחד פתאום דברים גם נהיים יותר קלים...
    אם תרצה ליצור איתי קשר אני אשמח!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ערן יעל...

יעל
    03/08/2011

היי, אני מבינה ללבכם כי שנים סבלתי מאותה בעיה, ניסיתי המון טיפולים וכלום לא עזר, עד שפגשתי במטפלת היקרה שלי. הייתי כבר מיואשת וכמעט חסרת תקווה, אבל משהו בי רצה לתת ניסיון נוסף, היא היחידה שבאמת הצליחה לעזור לי. בעקרון היא לא מקבלת כל אחד לטיפול, אבל אם תרצו אני אקשר בניכם... שלחו לי מייל ([email protected]), תיהיו חזקים ותלחמו- זה אפשרי, חזק ואמץ... בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ערן ויסמין...

יעל
    03/08/2011

תיקון כותרת... :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי יעל!!!

יסמין
    04/08/2011

דבר ראשון מאוד שמחתי לראות ההודעה שלך!!!! את יודעת אני בדיוק כמו שאת מתארת מחפשת את המקום שאני אצליח לצאת ממנו שיעזור לי.... אני כל כך גאה בך ושמחה בשבילך שהתגברת על זה!! זה נורא קשה... האמתי היא שאני מטופלת אצל פסיכולוגית שהיא מתמחה להפרעות אכילה והיא עוזרת לי , ואני מאמינה מאוד בטיפול שלי איתה.... אבל את יודעת מה שנורא מפריע לי זה שבעצם על ההפרעת האכילה הזו את לא מוצאת הרבה כתובות שנותנות מענה, או בכלל אנשים שמבינים ומכירים את הבעיה... אני בעצם מחפשת שותפים או אנשים שיוכלו גם לשתף אותי ואני אותם בבעיה כי מעבר לטיפול אתה רוצה גם לראות שאתה פשוט לא נלחם לבד כי זו מלחמה נורא קשה ולא קל לעבור את זה לבד!!!! אני נורא אשמח אם תרצי לדבר איתי!!!!! המיל שלי הוא [email protected]..הייתי גם נורא שמחה לשמוע איך התמודדת עם זה או מה בטיפול שלך איתה עזר לך ואולי באמת אני אנסה ליצור קשר איתה....
    יסמין :]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה