תפריט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפריט
    ים
    06/07/2011

מישהי יכולה בבקשה לכתוב כאן תפריט לדוגמא שהביאו לה במרכז להפרעות אכילה? זאת אומרת תפריט לעלייה במשקל.
    אני לא מצליחה לעלות עם התפריט שהדיאטנית הביאה לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תפריט

הוספת תגובה

• תגובה ל-ים

ורו
    07/07/2011

תביאי לי את המייל שלך אני יכולה להביא לך כמה תפריטים ובמספר קלוריות שונה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ורוניקה,

קרן אור
    13/07/2011

היי,
    הגבתי להודעה שלך בתגובה לים.

ומה שלומך?האם ישנם החלטות חדשות?איך את מסתדרת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפריט - תגובה

קרן אור
    13/07/2011

ים יקרה,
    צר לי שאני קוראת את הודעתך רק עכשיו.
    זה לא נכון ולא ראוי לתת לך תפריט מבלי להכיר אותך,את האנמנזה ואת ההיסטוריה של הפרעת האכילה שלך.אבל מה שיותר מדאיג אותי הוא שאת נמצאת בטיפול אבל לא משתפת את הדיאטנית שלך ועולה בדעתי שאולי היא לא יודעת שאת לא עולה במשקל?אולי את מחבלת בשקילות?שהרי אם לא היית עולה הדיון הזה לא היה מתנהל כאן אלא בחדר הטיפולי..יכול להיות שאת לא דבקה בתפריט ומקצצת ולכן לא עולה?
    אני מניחה שאת יודעת מה הפתרון...במוקדם או במאוחר תצטרכי להתעמת עם זה.
    זה ברור וטבעי שיהיה לך קשה אבל את צריכה להביא את הדברים לטיפול כדי שאפשר יהיה לדבר עליהם ולהקל.
    תקני אותי אם אני טועה....

וורוניקה-אנחנו אף פעם לא יודעות מי יושב מאחוריי המסך ומאיזה נקודה הוא מתחיל את העלייה התזונתית ,זה לא יהיה נכון לספק תפריטים מבלי לדעת זאת.מה גם שלכל אחת יש צרכים,העדפות וחוסרים משתנים על פיהם התפריט נבנה.אני מבינה את הרצון שלך לעזור,אבל בה"א כמו בה"א הראש עובד שעות נוספות והכוונות שלך עלולות להתפס בצורה אחרת אצל האחר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה