מה לאכול?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה לאכול?
    בדוי:)
    07/07/2011

מה לעשות בא לי לאכול משהו ולא בא לי לאכול את המקרר. פתחתי את הבוקר עם חתיכות אבטיח. תפוח ואחרי שעה אכלתי מלון.
    אני יודעת שזה בריא לאכול פירות בבוקר. אני באמת מנסה לאכול בריא. עכשיו אני מרגישה קצת רעב.? מה אני יכולה לאכול שאני לא ארגיש רע עם זה? פעם הייתי מרעיבה את עצמי כבר שנה שאני בריאה מהמשחקים עם האוכל. אני יודעת שתוך שנייה אני יכולה ליפול לבולמוס אכילה ואני לא רוצה שזה יקרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה לאכול?

הוספת תגובה

• מה לאכול? - תגובה

קרן אור
    13/07/2011

יקרה,

ירקות או פירות לא נחשבים מספקים בתור ארוחת בוקר.הגוף בצום אחרי שינת הלילה וחשוב לספק לו פחמימות מורכבות עם מנת חלבון עמ"נ לעלות את האנרגיה ולמנוע תחושות רעב .פירות הם בריאים אבל כארוחת ביניים כיוון שהם נחשבים כפחמימות פשוטות בגינם האינסולין עולה מהר ואז מרגישים יותר אנרגיה אבל אחרי זמן קצר יש ירידה חדה באינסולין בגינה מרגישים עייפות ורעב.
    הדרך למנוע בולמוסים הוא לאכול ארוחות מאוזנות-3 גדולות ועיקריות ועוד שתיים-שלוש ארוחות קטנות.באופן כזה שומרים על רמת סוכר קבועה ולא מגיעים למצבי רעב.
    ארוחת בוקר משביעה ומספקת יכולה להיות 2 פרוסות לחם מלא עם ממרח גבינה\טחינה\ביצה וירקות כתוספת.דייסה או יוגורט עם דגני בוקר מלאים גם הם אופציה טובה.

אני חושבת שכדאי שתפני לייעוץ תזונתי,(אפילו למפגש בודד אם עוד לא מתאים לך טיפול) ושם ירכיבו לך תפריט שיתבסס על הצרכים שלך,על הפעילויות והעדפות שלך.

בהצלחה,
    קרן אור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה