מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הקו הדק הזה, כשעוד נמצאים בשפיות..ניצוצות08/01/2008
ואולי אני כותבת כרגע ממקום מודע..ואולי שוב זאת אני שיצאתי מהגוף שלי, ואני הפעם
אני מסתכלת עליה..ולאט לאט...שוב פעם הלאט הזה, שוב פעם עם החיוך הזה, שוב פעם עם הצעד
הזה לתוך "השליטה"..והיא לא שמה לב, אני רוצה לעורר אותה, רוצה להגיד לה לעצור, אבל הרי עדיין
לא מסוכן, ועדיין אף אחד לא רואה, זה הגבול שהיא מחפשת..זה הקו הזה של "לפני", לפני שהיא כבר
לא תחייך, היא יודעת, משהו בה יודע שזה מגיע..היא מרגישה את זה..
והפעם נמצאת במצב מעולה, אבל היא רק חושבת, זה "עטיפה" דקה שהיא עוטה על עצמה, מתי היא
תתקלף? האם תתקלף מתישהו?
האם זה הזמן לעצור את הגבול הזה, שהיא צועדת בדרכו..בדרך שמובילה אליו, בדרך שהיא תראה
את ה"למטה" , את ה"קרקע" וקצת תרצה לגעת בה, ותרצה לראות האם יש יותר נמוך מזה..האם
כשהיא תיפול היא תקבל מכה חזקה? או שה"עטיפה" תגן עליה..מכל דבר שקיים..
לפעמים הייתי רוצה לנער אותה, להגיד לה שהכל יכול ליפול לטימיון שוב, אבל לפעמים נראה שזה
טוב לה..ככה, לפעמים ה"ירידה" הזאתי נראה שעושה לה טוב, ששמה אותה שוב "מעל" כולם..
נו רק בתחושה, אפשר להבין אותה לא?
טוב בנות אני רואה שריק פה בזמן האחרון,
האם באמת אף אחד לא נכנסת לפה??
אני הולכת להכין את התה של הערב שלי.....
ומקווה שעל כל אחת הימים האחרונים עוברים טוב,
ובלי יותר מדי התרחשויות..
פשוט אני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי פשוט אני
קרן אור09/01/2008מכירה את הגבול הדק הזה,אני לא זוכרת כמה פעמים התניידתי עליו,מתלבטת מה לעשות.אבל את יודעת,כל דבר שמתנדנד בסופו של דבר נופל.לכן כל עוד יש לך שליטה ע"כ תבחרי את הצד אליו את רוצה ליפול.הקליפה לא תגן עלייך תמיד,היא נותנת אשליה כזאת,אבל הדקות שלה לעומת העובי בפנים,בסופו של דבר תקרוס.
לכן בדיוק בשלב הזה,בדיוק כשאת רואה או חוזה את התהום המתקרבת,עיצרי רגע ותחשבי כמה כואב יהיה ליפול,והרי שנים אספת את עצמך מפחדת מהרגע הזה,לא??אז למה דווקא עכשיו לוותר??ובשביל מה?????
אני מקווה שאת שותה את התה קינמון של עם הטיפ-טיפה(אולי יותר??) חלב....
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)