אכילה לילית - הפרעה פחות מוכרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אכילה לילית - הפרעה פחות מוכרת
    יסמין
    20/07/2011

אני בת 21 אני מטופלת כבר זמן מה אצל פסיכולוגית, הגעתי לשלב שאני מרגישה שהטיפול עוזר אבל יעזור מאוד גם קבוצת תמיכה כל שהיא.... הקושי הוא שההפרעת אכילה שלי היא הפרעה פחות מוכרת... ואני בעצמי לא שמעתי על הרבה אם אותה בעיה, לקח לי זמן עד שהבנתי בכלל שזה משהוא מוכר.. אני גרה בירושלים ואני מחפשת קבוצה מתאימה ..עוד אנשים שאני אוכל לדבר איתם על הבעיה כי זה באמת נורא מתסכל להרגיש שאתה דיי לבד בבעיה...!!! אני בהחלטת חושבת שקבוצת תמיכה יעזור לי מאוד!!! אם יש לכם איזה שהוא משהוא מתאים אני אשמח ,להכיר ואפילו ליצור עוד אנשים שסובלים מאותה הבעיה כי רוב הזמן אני פשוט מתוסכלת מזה שאני מרגישה לבד עם הבעיה הזו שהיא לא כל כך שכיחה בקרב הרבה אנשים... תודה יסמין!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא כתבת איזה הפרעה יש לך

תמי
    28/07/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכילה לילית - הפרעה פחות מוכרת - תגובה

קרן אור
    02/08/2011

שלום לך,
    היום יש יותר ויותר מודעות לסוגים השונים של הפרעות אכילה,גם לאכילה לילית,ובמקביל יש יותר ניסיון קליני טיפולי.כתבת שאת מטופלת אצל פסיכולוגית,האם הפסיכולוגית שלך היא פסיכולוגית שהתמחתה בטיפול בה"א?איך היא מרגישה את המצב?האם דיברתן על הצורך שלך בעוד מסגרת מחזקת?
    והאם את מטופלת גם אצל דיאטנית?
    אני מבינה את הצורך שלך בטיפול קבוצתי אבל לצערי אני לא מכירה קבוצות בירושלים .אולי אפשר לשאול במרפאה לה"א בהדסה עין כרם אם הם מקיימים או מכירים קבוצה כזאת?

הכי חשוב לי לומר לך לא להתייאש.טיפול בה"א לוקח זמן(לעיתים גם שנים) אבל הדבר החשוב ביותר הוא שזה אפשרי!

אני כאן אם יש שאלות נוספות.
    בהצלחה,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרעת אכילת הליילה שלי

יסמין
    04/08/2011

היי!
    קודם כל אני אציין שאני מטופלת אצל הפסיכולוגית שלי שהיא מתמחה בהפרעות אכילה- בהדסה עין כרם .היא בעצמה בדקה לי קבוצות תמיכה בירושלים ולא ידוע עכשיו על קבוצה קיימת או שעומדת להיפתח בזמן הקרוב.....
    אני מטופלת גם אצל דיאטנית מעולה להפרעות אכילה, אבל המפגשים איתה כל כך לא רצופים ועקבים כיוון שבתחום התזונה אין לה כל כך כבר מה לחדש או לתרום לי כי יש לי המון ידע וניסיון בנושא, הבעיה היא שלי חסרים היום מוטיבציה כוח רצון או אמונה כל שהיא בעצמי בנושא כך שאני מרגישה בעצם שאני לא מקבלת שם שום כלים שבאמת עוזרים לי , וכך אנחנו לא בונות או מתקדמות לשום מקום! מאוד הייתי רוצה ליישם את מה שיש לי מבחינת ידע למה שבפועל אני עושה או לא עושה! ולכן היום אני דיי נואשת למצוא איזה שהוא מענה כתובת שאני אוכל להגיע אליה עם הבעיה שלי, עוד אנשים שעוברים או מבינים אותי ושאני אוכל לשתף אותם וגם לשמוע מהם כי אני פשוט מרגישה נורא מיואשת ולבד במלחמה יומיומית נוראית וקשה בתחושה של חוסר מוצא! . לכן חשבתי לנסות לבדוק פה אולי מפה יבוא משהוא, לשמוע להיכר לדבר עם עוד אנשים לברר לגבי העניין , כי נורא חסר לי תמיכה נוספת !אשמח לכל מענה שהוא . יסמין :]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרעת אכילת הליילה שלי - תגובה

אפרת לוי
    14/08/2011

שלום יסמין

את הפרעת האכילה שלך לא רואים, את נמצאת איתה לבד, בלילה.
    יש אנשים רבים הסובלים מאכילה לילית אך אינם מודעים לכך שמדובר בהפרעת אכילה הדורשת טיפול, חלקם מסתירים זאת ומתביישים בהתנהגות אשר אינם יכולים לשלוט עליה. אני מזמינה אותך להמשיך ולהשתמש בפורום הזה על מנת שלא תישארי לבד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכילה לילית

סמדר
    20/09/2011

כמוני כמוך מתוסכלת גם מהפרעה זאת .אצלי היא קיימת הרבה שנים לתומי חשבתי שזו תופעה חולפת אך היא רק מתעצמת עם הזמן .הבנתי שיש מחקר חדש בתחום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכילה לילית - תגובה

אפרת לוי
    22/09/2011

שלום סמדר,

את כותבת שאת סובלת מהתופעה שנים וזה אף מחמיר, האם פנית לטיפול ואם כן איזה.
    הוכח שבמקרה של הפרעת אכילה לילית שילוב של טיפול תרופתי וטפול פסיכולוגי נמצא יעיל.

אשמח אם תעדכני בנוגע למחקר החדש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכילה לילית

סמדר
    08/10/2011

ראי תגובה שלי ליסמין ,המחקר בבית חולים רמבם ,אני מקווה שאתקבל אוליי משם תגיעה הישועה.אני מתוסכלת וקשה לי שילדיי מודעים להפרעה שלי. ורואים אותי אוכלת בלילה
    קשה לי להתעורר בבקרים .קשה לי עם התחושה של המלאות אני מתעוררת עם בחילות.
    במהלך שעות הכוקר מלווה אותי תחושת עייפות למשך שעות.
    מתסכלת אותי ההשמנה .הפרעה נוראית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכילה לילית

סמדר
    08/10/2011

ראי תגובה שלי ליסמין ,המחקר בבית חולים רמבם ,אני מקווה שאתקבל אוליי משם תגיעה הישועה.אני מתוסכלת וקשה לי שילדיי מודעים להפרעה שלי. ורואים אותי אוכלת בלילה
    קשה לי להתעורר בבקרים .קשה לי עם התחושה של המלאות אני מתעוררת עם בחילות.
    במהלך שעות הכוקר מלווה אותי תחושת עייפות למשך שעות.
    מתסכלת אותי ההשמנה .הפרעה נוראית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכילה לילית - תגובה

קרן אור
    25/10/2011

היי סמדר,

איך מתקדם המחקר?
    חשוב לי להדגיש שבלי קשר אליו יש צורך להבין מה נמצא בבסיס האכילה הריגשית שלך,דווקא בגלל שאת מספרת שילדייך כבר ערים למצוקה של הפרעה זאת בחייך ואת זה יוכל לתת טיפול נפשי.לפעמים יש צורך לעבור כמה טיפולים עד שמגיעים אל הטיפול המתאים הן מבחינת הבשלות הנפשית והן מבחינת הכימיה עם המטפל\ת.
    כיון שאת מציינת שלא מיצית את הטופמקס עד הסוף יש מקום כן לשקול לפחות בתקופה הראשונית של התהליך אולי לחזור ולנסות שנית.אני יודעת שיש הרבה שזה מקל עליהם.אנא התייעצי עם איש המקצוע שנתן לך את התרופה בעבר.

בהצלחה,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי סמדר!!!!

יסמין
    30/09/2011

היי סמדר !! אני יודעת כל כך על מה את מדברת..... ואני רוצה שתדעי שאת לא לבד... ושאם תרצי אני מאוד אשמח לדבר אתך!! אין דבר יותר נורא מלהיות בזה לבד ולהרגיש שאתה היחידי בעולם שעובר את זה!! אני גם מאוד אשמח לשמוע ממך לגבי המחקר החדש ... זה האי מיל שלי : [email protected] ושוב אני ממש אשמח שנדבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה