מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לנטע ולקרן אור המקסימותתת !רונית18/08/2011
מה שלומכם ?
ראשיתת אני מתנצלת על זה שלא ביקרתי המון זמן בפורום ..האמת ההכנות לחתונה משגעות... כן החודש החתונה שלי ..
אמממ מצבי מעולה תאמת יותר מידי חח .. משקלי 87 כןן עליתיייי המוווןןןן ...ועם כל העלייה הזאת ניתנה לעי ברכה בריאות [55555] מאד קשה היה לחשוב שאני מתישהו יגיע למשקל הזה .. אבל כן הגעתי ואני גאה .. לא גאה שהשמנתי גאה שעזבתי את ההפרעת אכילה שלי לשנה קצת פחות ... החיים הרבה יותר יפים מאשר לשבת ולספור קלוריות אני אוכלת ונהנת והמשקל גם מצביע על כך ... אך אחרי החתונה אחזור לדיאטה עם דיאטנית צמודה ומאמן אישי והכי חשוב עם בקרה של הסובבים אותי=]
נטעעע יקירתי כמה זמן לא דיברנוווווו?! מתגעגעת לשיחות .. ממקווה שהכל טוב איתך אני נורא אשמח להתכתב איתך במייל ותעדכני אותי איך את,הבריאות,החבר וכו' ..
שולחת לך אלפי נששששששששששששיקות !!
קרן אוררר ..
הפורום המדהים הזה שמאפשר לכולם לשפוך את הלב .. אני מקווה שאת זוכרת אותייייייי ואת ההשפעה שלך על זה שאפשרי להצליח ,ואני תדווה היה לי כח עצום התרפאתי ללא כל עזרה של פסיכולוג או טיפול לבדד ..!! קשהה אך לבד..!!! ולכן אני אומרת שיש דבר כזה כח רצוןן זה אפשריי בנותת ..!!
ולכן אסיים את מכתבי ומוסרת לכולכן/ם שפע של בריאות ושמחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאביביתושששש החמודה
נטע21/08/2011מה שלומך יקרה?
איך את מרגישה?
שיהיה לך פוווווווול פווווווללללל מזל טוב כבר חשבתי שהתחתנת עם אהובך!!!
שיהיה לך המון המון מזל טוב וחיים שמחים יפים מלאים באהבה והעיקר בבריאות!
גם אני מתגעגעגעת אלייך.
את יכולה לשלוח מייל חופשי :-)
יום טוב מאמי!
אוהבת
נטע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדהים
כרמית29/08/2011אני במקום ממש רע כרגע..
לפני שנה סיימתי דיאטה מאוד מאוד מוצלחת שירדתי בה בקצב טוב 7 קילו (בכיתה י')
במשך השנה האחרונה לא הפסקתי להיאבק עם האכילה ועם העלייה בחזרה במשקל- עליתי וירדתי במשך כל התקופה הזאת ולבסוף הגעתי לתקופה עם הרבה בולמוסים שאני עליתי וממשיכה לעלות בה אל מעבר למשקל המקורי שלי...
מאוד קשה לי עם זה ואני לא מצליחה למצוא את הכוחות להיכנס שוב למסגרת בריאותית נכונה... דיברתי עם ההורים שלי על ללכת לפסיכולוג אבל זה לא קרה באמת בסוף....
אחת הסיבות לכך היא שאני רוצה לעשות את התהליך הזה בעצמי, בתקווה שהוא גם יוכל לעזור לי ללמוד על עצמי יותר, מנקודת המבט שלי.
מה שכתבת עכשיו עורר בי המון גאווה והמון רצון להצליח בזכות עצמי, להגיע למקום בו אני שלמה עם המשקל שלי ואני מאמינה שממקום כזה אני גם אהיה מסוגלת להיכנס לתהליך של ירידה ושמירה של המשקל.
הייתי רוצה לשמוע ממך עצות ואם אפשר להיעזר בך קצת כדי שאני אוכל סוףסוף, אחרי שנה של התעסקות בלתי פוסקת בזה, לעזוב את התחושות האלו ולהתחיל להתפנות לדברים החשובים באמת בחיים...
תודה מראש! (אם מישהו אחר מזדהה עם מה שכתבתי או יש לו עצות, אני אשמח לשמוע!)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכרמית,
קרן אור01/09/2011קראתי את מה שכתבת לאביבית ולא היה לי ברור אם את מבקשת גם את תגובתי אבל חשוב לי לומר לך שקשה מאוד להחלים מה"א לבד! והאמת היא ,שקשה גם להשאר ולהתמודד איתה לבד ובמבט לאחור אני יכולה לומר לך ששנים חשבתי שאני יכולה לצאת מזה לבד שאני לא צריכה טיפול,שה"א שלי לא חמורה כ"כ,אבל מצאתי את עצמי אחרי עשור עם הפרעת אכילה קשה ,מפוחדת ולא הצלחתי כבר להושיט את ידיי ולבקש עזרה.בסופו של דבר כשהייתי על סף מוות,מצאתי בי את הכוחות ופניתי לטיפול.עברתי כמה טיפולים,עברתי כמה מטפלים,ברחתי מטיפול לא מעט,עד שלבסוף החלטתי להביט לאמת בעיניים ולהתחיל להתמודד.הדרך היתה קשה אבל עם ליווי זה היה פחות בודד.
את צעירה ונמצאת בתחילת הפרעת האכילה שלך והסיכויים לצאת מזה ולהחלים הם מאוד גבוהים בשלב הזה,זה משחק לטובתך.פני לטיפול שוב,את אף פעם לא יודעת אם הטיפול הבא הוא זה שיעשה את ההבדל.
בכול אופן אני כאן אם תרצי להמשיך להתייעץ\לשתף.
שלך,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום כרמית
רונית12/09/2011הדרך היא לא קלה בכלל .. היו לי הרבה מעליות וירידות ..את צריכה למצוא משהו שנותן לך כח להמשיך בחייך , ושנינו יודעת שהפרעת האכילה הייתה ממלאת את המקום הזה ,במקום הזה אנחנו מתפרקות על כל הזעם התיסכולים ואפילו גם בדברים החיוביים .
אני ממליצה לך לחשוב מה כן עושה לך טוב שלא בהכרח קשור לאוכל , לטייל ,שופינג, חברות, מסיבות פשוט תבלי תנסי למצוא תעסוקה שהיא לא סביב האוכל ובשביל זה דרוש הרבה מאמץ אבל בתוך תוכך הוא קיים , אני נאחזתי באימא שלי לא רציתי שהיא תסבול מהבת שלה ומספיק היא הייתה איתי שהייתי מאושפזת לא עוד .
איני יודעת את המשקל שלך כרגע אבל אני אומרת גם עם את מלאה ומנסה להרזות תעזבי את הדיאטה לפחות לתקופה של חצי שנה עד שתרגישי רעננה ומוכנה לפתוח תהליך בריא עם תזונאית ופסיכולוג שתיהיה תחת ביקורת כלשהי .
אשמח להיות איתך בקשר ויענה לך על כל שאלה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאביביתוש היקרה,
קרן אור01/09/2011צר לי שאני מתפנה לענות רק עכשיו ובוודאי שאני זוכרת אותך(איך אפשר לשכוח??)
רוצה לומר לך שהתרגשתי לקרוא את דברייך ואני מאד מאד שמחה לשמוע! מאד משמח שטרחת לכתוב כאן ולעדכן. לפעמים גם מילת תודה של מישהו מהצד השני של המחשב יכולה לעשות הרבה טוב.
אז ספרי לי,איך היתה החתונה???
בהצלחה!
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקרן אור
רונית12/09/2011החתונה הייתה מהממת .. פשוט שיגעעון ... עכשיו מעקלים את חיי הנישואים ,לומדת מזה להיות אישה נשואה .
מה איתך איך את מרגישה ?
האמת התגעגעתי מלא לפורום .. מבטיחה שאני יבקר יותר =]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקרן אור - תגובה
קרן אור27/09/2011יקרה,
אני שמחה מאוד לקרוא על הדרך החדשה אותה את עוברת!
מאחלת לך ולכם כזוג הרבה הרבה שנים מאושרות,של הבנה,חברות והכלה.
שנה טובה,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)