שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    שרון
    16/01/2008

האם אפשרי להפסיק מחשבות על להקיא אחרי אוכל?
    האם אפשרי להפסיק לערבב מאכלים ואז לגרום לבחילה ורצון להקיא ?
    האם באמת ניתן לצאת מכל הנ"ל ולהמשיך הלאה?
    בטח פתרון היחידי זה טיפול פסיכולוגי?הבעיה שמצאתי פסיכולוג,אבל בתשלום דרך קו"ח.בהנחה לא משמעותית ותשלום גבוה מידי.והפסיכולוג לא בטוחה שיקבל אותי לטיפול.
    דיאטנית שלי רגילה,לא של ה"א ,בזמנו היא נתנה לי את כל הדיאטות ותפריטים האפשריים ועכשיו היא לא יכולה לעזור,כי היא מתמחה רק בתחום תזונה.ולא בראש או מחשבות.לכן גם היא שלחה אותי לפסיכולוג,שייתן לי תמיכה נפשית בלאכול לפי תפריט,להפסיק מחשבות להקיא אחרי אוכל,לעלות דימוי ובטחון עצמי ואני לא מאמינה שפסיכולוג יוכל באמת לעזור לי.כי הייתי בכל כך הרבה טיפולים ש:או שלא עזרו,או שלא מספיק שיתפתי פעולה.
    אפשר עצות?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• ערב נעים שרון!

קרן אור
    16/01/2008

את שואלת אם אפשר לצאת מהפרעת אכילה??אפשר,אבל צריך לרצות מאוד.זאת דרך לא קלה,עם עליות וירידות,אבל מה שחשוב להבין שלפעמים עדיף לקחת כל יום כניצחון כשלעצמו,מאשר להסתכל על כל הדרך ולהתייאש.מה שמשנה הוא לא להפסיד בכמה מערכות,אלא לנצח במלחמה כולה.וכדי להגיע למקום הזה אסור לוותר לעצמנו.ואני חושבת שזה נכון שהדיאטנית הפנתה אותך לטיפול פסיכולוגי.אין ספק,ואת בודאי תסכימי איתי,שה"א משרתת אצלנו חיפוי על רגשות שאנחנו מנסות להתכחש להם,או להקיא אותם...רק באמצעות טיפול נפשי נכון,כזה שמתאים לך מבחינת הכימיה עם המטפל\ת,כזה שתגיעי אליו באמת מתוך רצון להחלים ובכנות,אפשר להבריא מה"א.לצערי,לא מכירה קיצורי דרך.כתבת שניסית בעבר טיפולים שונים-עם יד על הלב-האם היית שם באמת??האם הגעת אליהם מתוך רצון כנה להחלים??מתוך בגרות ואמונה בעצמך??ולא פחות חשוב-האם היתה לך כימיה עם המטפל\ת??
    למטרה מסוימת יכולים להיות הרבה דרכים,הנקודה היא שכל אחת מוצאת לעצמה מה הדרך הנכונה עבורה.
    מאחלת לך בהצלחה,ואשמח לשמוע עוד פרטים לגבייך.
    ערב נעים,
    קרן אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה