תת משקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תת משקל
    שירוווששששש
    09/09/2011

שלום,אני בת 15 ובחופש הגדול ירדתי בערך 7 קילו והפסקתי לקבל מחזור.רציתי לדעת אם יש לזה קשר לזה שאני לא מקבלת מחזור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תת משקל

הוספת תגובה

• תת משקל - תגובה

קרן אור
    09/09/2011

בודאי שיש קשר בין ירידה במשקל להפסקת המחזור,אבל אני גם מניחה שאת יודעת את זה....הגוף מאותת שהמשקל הזה לא טוב לו ובכדי לשוב ולקבל מחזור יש צורך לעלות שוב למשקל הקודם.
    לשאלות נוספות בנושא ממליצה לך לפנות לרופא\ת נשים.
    לא כתבת מעבר למשקל מה קורה איתך ומה העובדה שעכשיו את לא מקבלת מחזור עושה לך.האם זה מטריד אותך?אם את מוטרדת ממשקלך במידה רבה הייתי ממליצה לשקול פניה לטיפול תזונתי,לפחות בתור התחלה כדי לברר יותר טוב את מצבך.

אני כאן אם יש שאלות נוספות,
    קרן אור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

שירוווששששש
    09/09/2011

ברור שזה מפריע לי..אני מפחדת שאני לא יקבל מחזור יותר אף פעם..כי אני לא רוצה להעלות במשקל אני מפחדת להשמין ואני לא רוצה ללכת לרופא כי ההורים שלי לא יודעים שיש לי בעיה
    אני לא יודעת מה לעשותת:'(

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה - תגובה

קרן אור
    27/09/2011

צר לי שאני עונה רק עכשיו,היו לי כמה שבועות עמוסים..
    אני חושבת שאם את מוטרדת ממצבך(ובצדק) כדאי לעשות את המאמץ וכן לפנות לרופא או לפחות לדיאטנית שתוכל להרכיב לך תפריט מאוזן בו תשמרי על משקלך אבל מצד שני,גופך יקבל את כל הדרישות התזונתיות להן הוא זקוק ע"מ לשמר את התפקודים ההורמונליים(שהם הראשונים להפגע).
    הרופא או הדיאטנית לא צריכים לספר להורייך את תוכן השיחה כך שאין לך מה לחשוש כי הם מחוייבים לסודיות רפואית.כל מה שהורייך ידעו זה שהלכת לרופא.

אני מקוה שמצבך משתפר,
    אם אני יכולה לעזור במשהו נוסף אל תהססי לפנות.
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה