לכבוד אפרת היקרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לכבוד אפרת היקרה
    רוצה חיים חדש
    16/09/2011

ניסתי את כול הדיאטות ירדתי עליתי אבל בסופו של דבר תמיד מעל המשקל הרצוי אני מפחדת להגיע ליאוש ואז להשלים אם העובדות שאני שמנה ואז חיי יהפחו לסיוט ובכך אני בת 32 אמא לשתי בנים מקסימים מישקלי הוא 90 קילו הגובה שלי מאוד נמוך מטר חמישים כבר משנה לשנה קשה לי לעשות דיאטות אני נכנסת לדכאונות עד שלא רוצה לצאת לבחוץ ניסגרת בבית לא מעונינת שהילדים שלי יחשבו שמשהו לא בסדר אם אמא שלהם אנא עיזרי לי מה אני יכולה לעשות האם אני יכולה לעמוד בקרטריונים של ניתוח השרוול והאם כדאי לי או שיש דרך אחרת שאת מציעה לי תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לכבוד אפרת היקרה

הוספת תגובה

• לכבוד אפרת היקרה - תגובה

אפרת לוי
    16/09/2011

שלום,

מההודעה שלך נשמע שאת במצוקה ומייחסת אותה ברובה למשקל הגבוה .
    סביר להניח שאת מכירה את כל הדיאטות, ואין לי מה לחדש לך בתחום.
    מה שאני כן יכולה להציע לך הוא להסתכל באופן הפוך : המצוקה שלך היא לא מהשומן אלא השומן הוא תוצר של מצוקה, אני מציעה לך לבחון האם ההשמנה שלך וחוסר היכולת שלך לרדת במשקל הם ביטוי לקשיים רגשיים, ( את זאת ניתן לברר בטיפול פסיכולוגי), למשל יש אנשים שמנים שעוטפים את עצמם במעטפת של שומן כדי לבודד אותם מאחרים. יש אנשים שמנים שקשה להם לבטא תוקפנות וכעס ואז במקום זאת הם טורפים מזון. (פעולה תוקפנית).
    ממליצה לך בחום לפנות לטיפול פסיכולוגי ובמקביל להצטרף למסגרת מסודרת של דיאטה (דוגמת שומרי משקל), כך שבמקביל לבירור הרגשי ובעזרתו תרדי במשקל.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה