אכילה לילית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אכילה לילית
    סמדר
    23/09/2011

הפרעת אכילה לילית מי מכיר ויודע איך ניתן לפתור את הצרה הזאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אכילה לילית

הוספת תגובה

• אכילה לילית - תגובה

קרן אור
    27/09/2011

שלום סמדר,

אכילה לילית הינה תופעה שיותר ויותר מדברים עליה והיא שכיחה.
    כפי שכתבה לך אפרת-הטיפול שהוכיח את עצמו עד כה הוא שילוב של פסיכותרפיה וטיפול תרופתי.האם ניסית אחד מאלו?
    כתבת על מחקר חדש בתחום,האם משהו התקדם?

מה שחשוב לי לומר לך הוא שישנם היום טיפולים טובים וחבל לא לנסות אותם.הוכח גם שיש חוסר איזון ביוכימי במוח שגורם לתופעה ושטיפול תרופתי יכול לעזור.
    אם עוד לא עשית זאת,מציעה לך לפנות לאבחון אצל פסיכיאטר\ית והם יוכלו לגבש ולבנות את סוג ואופן טיפול הכי נכונים עבורך,בהתחשב בנתונים האישיים שלך.

עדכני מה קורה,
    חג שמח,
    קרן אור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי סמדר !

יסמין
    30/09/2011

זו יסמין ושוב למקרה שלא ראית את ההודעה אז אני משאירה לך גם פה .... שאני מאוד אשמח לשמוע ממך [וגם לגבי המחקר] כי באמת להיות לבד זה לא כיף בזה לפעמים אתה מרגיש שאתה מול העולם..... וכיף לדבר או לשתף משהו שנמצא באותה סירה איתך..... חג שמח ושנה טובה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה