מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיואשתש22/01/2008
בת 20, במשך 7 השנים האחרונות אני נעה בין בולמיה לאנורקסיה
לא קיבלתי מעולם טיפול מקצועי
מצבי משתפר ומתדרדר לעיתים קרובות
אני מיואשת!!!!!!!!!!!
אני מנסה לשמור על בריאות, לאכול לפי שעות, לפי כמויות אך אני כל פעם נופלת שוב ושוב להרעבות או לבולמוסים הקאות וצריכת משלשלים
אני חיילת ואני לא רוצה לעוף מהצבא על זה, במילא יש לי פרופיל נמוך מאוד בגלל בעיות רפואיות
אני יודעת שאני מזיקה לבריאותי
אני כבר לא יודעת איך לצאת מזה, לבד אני פשוט לא מצליחה
אני רוצה להשתחרר מזה
אני לא מסוגלת לשאת את זה יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ש
קרן אור23/01/2008אני חושבת שאת מספרת לנו ובעיקר לעצמך עד כמה את צריכה טיפול,עד כמה המעמסה נהיתה כבדה ואת לא מסוגלת לצאת מזה לבדך,ונכון.קשה מאוד להחלים מה"א לבד בייחוד לאחר פרק זמן כה ארוך.לכן עצתי לך היא להקשיב למה שאת מרגישה ולפנות לקבלת עזרה מקצועית.לא בהכרח שיוציאו אותך מהצבא על זה(יש הרבה בנות שנשארות ומקבלות טיפול תוך כדי הכול תלוי במצב הפיזי שלך),אבל גם אם כן,אז מה ?כרגע סדר העדיפויות יהיה לטפל בעצמך ולהניח את כל השאר בצד.אני מניחה שאת יודעת את התשובה לשאלותייך,אני רק מקווה שתדעי לבחור נכון.
מאחלת לך רק בריאות,יותר מזה לא צריך,
שלך,קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)