אכילה לילת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אכילה לילת
    סמדר
    05/10/2011

היי יסמין

מאחלת גם לך שנה טובה
    לפני יותר משנתיים ניסיתי שיחות שלא הובילו להטבה,לדעתי הפסיכולוגית הייתה טירונית,לא ידעתי שהיא בהריון והשיחות הופסקו לקראת הלידה שלה.במקביל ניסיתי טיפול בטופומקס שקיבלתי מפכיאטרית של המרפאה ניסיתי את התרופה לזמן קצר לא הספקתי לראות שיפור ונאלצתי להפסיק את הטיפול כי חליתי עברתי ניתוח בבטן לא מיצתי את הטיפול בטופומקס.
    כידוע לך ההפרעה הזו מתסכלת גורמת להשמנה מיותרת לעייפות במשך היום.
    כיום אני בקשר עם גוף שעורך מחקר בנושא ניתבקשתי לערוך בדיקות דם ושתן .ובחודש הבא יש לי פגישה ונראה לאן זה יוביל מקווה לבשר בשורות טובות לכולם.
    אשמח לשתף ולקבל טיפים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אכילה לילת

הוספת תגובה

• היי סמדר

יסמין
    09/10/2011

קודם כל לגבי הטיפול עם הפסיכולוגית הייתי מציעה לך לנסות אצל משהו או משהיא אחרת למרות שכל טיפול מחדש מצריך הרבה כוחות מחדש... אני באמת חושבת שזה שווה את זה כי ברגע שנכנסים לטיפול דברים מתחילים להתבהר יותר ונעשים קלים יותר , לפסיכולוג יש ידע וכלים לתת לנו בכדי שנוכל להתגבר ולהשים לב למקומות שמקשים עלינו כמו פנס בחושך..ולי הטיפול מאוד עוזר אני יכולה להגיד.. אני טופלתי במחלקה פסיכיאטרית למבוגרים בהדסה עין כרם והפסיכולוגית שלי היתה ממוחית להפרעות אכילה. אל תוותרי ואל תדחיקי את הבעיות לצד יש להן סיבה להיות שם ולהפריע לך אז פשוט הכי טוב זה לראות מה הבעיה ולטפל בה גם אם נראה שהכל שחור ואין מוצא ... יש!!!.. כי אני מאמינה שאת מרגישה ויודעת כמה שככל שעובר הזמן המצב לא משתפר והתחושות המגעילות מלוות אותנו ביום יום -לפעמים יותר ולפעמים פחות, חשוב שנשים לב אליהן וניתן להן את המענה הדרוש...
    דבר שני הייתי שמחה לשמוע ממך באמת לגבי המחקר ומה המטרה שלו, [גם אני לפני כמה זמן השתתפתי במחקר כל שהוא אבל לא ספציפי לאכילה הלילית הוא היה כללי יותר - של כל מיני הפרעות אכילה] ...
    איך עבר עליך הצום?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה