חברתי סובלת מבולמיה מה לעשות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חברתי סובלת מבולמיה מה לעשות?
    דור
    08/10/2011

שלום
    לאחרונה חברה שלי,סיפרה לי שהיא מקיאה אחרי כול ארוחה.
    אני אשמח לדעת איך אני אמור להתנהג עם המצב הזה.ואיך אני יכול לעזור לה להתגבר על זה בצורה הטובה ביותר
    תודה.
    נ.ב
    לפי מה שהיא סיפרה לי,היא לא עושה את זה הרבה זמן (ואני מאמין לה)
    הצעתי לה ללכת לטיפול אבל היא ממש לא רוצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חברתי סובלת מבולמיה מה לעשות? - תגובה

אפרת לוי
    10/10/2011

שלום דור,

חלק מהבעיה בהפרעת אכילה מסוג בולמיה שהיא כביכול בלתי נראית, ועל כן כאלו הסובלים מבולמיה חיים בהסתרה ולעיתים גם בהכחשה של מצבם.
    לא ציינת בת כמה חברתך, אך לעובדה שסיפרה לך יש משקל רב, היא הפקידה אצלך סוד ,ואתה בצדק, מודאג ושואל מה עליך לעשות.
    הצעת לה את הדבר הנכון לפנות לטיפול. אם היא מתחת לגיל18 יש לעודד אותה לספר להוריה,כיוון שאינה יכולה להתחיל טיפול מבלי הסכמת הוריה.

אם היא מעל גיל 18, נסה לעודד אותה. לדבר איתה על כך שבטווח הרחוק היא תגרום נזק לעצמה. אתה יכול להפנות אותה לפורום הזה להתייעצות.

בהצלחה 

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היא הבת זוג שלך?

שני
    18/10/2011

איך היא מתפקדת חוץ מזה? לא אמרת מה אתה חושב על זה. איך אתה מרגיש? האם זה לא מוזר לך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה