בעיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה
    אליסון
    07/11/2011

שלום, אני בת 16, שוקלת 56 וחצי- 58 (תלוי בתקופה, אם אני לפני מחזור וכאלה)
    יש לי בעיה שאני ממש מרגישה רע עם הגוף שלי. לא חשוב איך אני מסתכלת אני נראת לעצמי שמנה. אני לא כלכך מלאה, יש לי חזה גדול ורגלים ארוכות ורזות,
    הגוף שלי נחשב יפה ואומרים לי שהוא יפה אבל אני ממש ממש ממש מרגישה רע עם עצמי ומחפשת דרכים איך להפסיק לאכול הרבה.
    אני תקופה אוכלת פחות מ1000 קלוריות ליום, משתדלת לפחות, רזיתי טיפה אבל הבעיה שהמטרה שאני שואפת אליה רחוקה ממני..
    נכון יש את הבנות האלה שלא חשוב כמה הן אוכלות, הן נשארות שלד?
    אני רוצה להראות כזו. שלד.
    אני לא רואה דרך להגיע לזה חוץ מאנורקסיה/ להתחיל להשתמש בחומרים משלשלים אבל הבריאות שלי נורא חשובה לי.
    איך אני אגיע למטרה שלי? אני לא יכולה לחיות עם עצמי ככה. אני מתחמקת מלהסתכל על המראה בכלל, ואני מרגישה ממש רע כשאני שוכבת עם חבר שלי וזה מוריד לי מהחשק המיני.
    בנוסף לכך, אני משמינה נוראאאאאא מהר!! ולא רק אני חושבת ככה, המשקל מעיד על כך שאם אני אוכל טיפה יותר מ1200 קלוריות ביום אני ממש אעלה במשקל וזה נורא מבאס כי אני צעירה ואין לי ממש שגרה שאני יכולה לשמור עליה. הייתי בחדר כושר שנה וחצי אבל בגלל כיתה י"א אין לי זמן בכלל. מה אני עושה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה

הוספת תגובה

• בעיה - תגובה

אפרת לוי
    09/11/2011

שלום ג'ני

בכל מיני דרכים את אומרת שאת לא מרוצה ממי שאת. על אף שאומרים לך שיש לך גוף יפה זה לא מרגיע זה לא מספק. את נמצאת על קו התפר בין סכנה שתפתחי הפרעת אכילה לבין יכולת בריאה שלך שיודעת שכך תזיקי לעצמך.
    אני ממליצה לך בחום לבקש מהוריך לפנות לקבלת עזרה מקצועית עבורך. הטיפול יכול להרגיע את החלקים בהם את לא מרוצה ממי שאת, מאיך שאת נראית. בטיפול את מסתכלת על עצמך יחד עם הפסיכולוג/ית ובוחנים יחד מה עולה , מה רואים.
    מה הרצון להיות 'שלד' מבטא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה