לא יודעת מה לעשות...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יודעת מה לעשות...
    אילנית
    29/01/2008

הי

בני בן ה9 שוקל 43 קילו - גובה 1.43
    אני ואבא שלו התגרשנו כשהיה בן 3 (אם זה רלוונטי)
    מה שקורה זה כשהוא אוכל הוא אוכל ממש מהר וזה לא משנה אם זה בבית או מחוץ לבית.
    לפעמים אני מתביישת לצאת איתו לחברים או משפחה.
    כשאני מעירה לו אני הוא לא מבין וטוען שאוכל רגיל ולפעמים אומר לי שהוא מודע לזה ולא שולט בזה כי מאוד רעב.
    כשיש סיר במרכז השולחן או תוספת אחרת הוא אוכל מהר מהצלחת שלו ולפני שמסיים מוסיף עוד ואומר "שלא יגמר לי".
    אין המשפחה עבר של השמנה . הנקתי אותו הנקה מלאה עד גיל שנה.
    התופעות האלו החלו לפני כשנה בערך.
    אשמח לעזרה

תודה
    אילנית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יודעת מה לעשות...

הוספת תגובה

• שלום אילנית!

קרן אור
    29/01/2008

הגעת לפורום הלא נכון,ולכן ממליצה לך להעביר את שאלתך לפורום מקביל בנושא תזונת ילדים.אבל בכול אופו יש כמה שאלות שהייתי כן בודקת-האם בבי"ס שלו מי שלא אוכל מהר לא נשאר לו אח"כ עוד??הרי בהרבה מקומות יש את השיטה של "כל הקודם זוכה",ונשמע שזה הרגל שמגיע ממקום כלשהו,ולא דווקא מרקע נפשי.האם הוא אוכל תמיד ליד השולחן??ארוחות משפחתיות חשובות לשם הקניית הרגלי אכילה נכונים.
    אם את עדיין מוטרדת,אל תחכי עם זה פני לקבלת ייעוץ תזונתי (לפעמים די בפגישה בודדת) מטעם קופ"ח אליה את שייכת.
    בהצלחה,
    קרן אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה