מיואששש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואששש
    דניאל
    30/01/2008

שלום אני בן 21 לפני כחמישה חודשים התחלת דיאטה מסיבות שונות ופרטיות ... מאז אני אוכל בין 200-300 קלוריות ביום כשפעם בשבוע יש לי התקף אכילה של 1000 קלוריות... פלוס התעמלות של 4-5 שעות ביום...(גם בלילה)
    אני מטר 78 ושוקל 55 קילו..
    אבל לא משנה מה אני עושה תמיד נראה לי שיש לי עודף משקל(כי אכן יש לי) אני כבר משתגעעעע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואששש

הוספת תגובה

• דניאל שלום!

קרן אור
    01/02/2008

אתה מתאר מצב בו הBMI שלך הוא בסביבות ה-17 (כלומר,תת משקל קיצוני) אבל אתה עדיין חושב שיש לך עודף משקל.ראייה מעוותת של המציאות אופיינית להפרעת אכילה,כמוה גם תזונה הנשענת על מיעוט קלוריות,על התעמלות אובססיבית(כמה אנשים אתה מכיר שמתעוררים באמצע הלילה להתעמל??זה נובע מחרדה ומפחד מעלייה במשקל).לכן הצעתי לך,ודווקא בעיקר שאתה מרגיש שאתה "משתגע" היא לפנות למרפאה שמטפלת בה"א שם תקבל טיפול מקיף הכולל בדיקת רופא,ייעוץ תזונתי והכי חשוב-טיפול נפשי.
    אל תוותר לעצמך.ה"א לא נעלמת סתם,אלא יש לה נטייה להחמיר עם השנים,ואז גם מתלווים אליה שלל סיבוכים.
    ואני כאן אם תרצה שאכוון אותך.
    שבת שלום,קרן אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני

דניאל
    03/02/2008

אני לא חושב שאני מסוגל... יש לי קול בראש שהוא חזק ממני ... הוא כרגע קובע לי את החיים...ואני לא חושב שאני יכול להלחם בו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי דניאל

קרן אור
    04/02/2008

עצם העובדה שנכנסת לכאן מראה שיש לך גם קול אחר בריא יותר שרוצה חיים אחרים בשביל עצמו ולא מאסר עולם...אולי הוא חלש כרגע ואתה לא ממש שומע אותו אבל הוא קיים,ואם תתחיל עם הזמן עוצמתו תגבר ותשתיק את הכול שאתה מכנה "חזק ממני".זה אפשרי ואני חושבת שאתה ראוי לשקט הזה בראש שלך.
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני

דניאל
    08/02/2008

היי תודה שאת עונה קרן אור...אני באמת מאמין שאם אני אגיע ל 50 קילו החיים יראו יותר טוב...בכל מקרה אם יש דרך אחרת ליצור איתך קשר אשמח...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דניאל היקר

מיה
    11/02/2008

קראתי את מה שכתבת. אתה נשמע לי בחור חכם עם כוח רצון אדיר. אתה בטח מבין שאתה חייב לטפל בעצמך. יש פער בין המשקל שלך לאיך שאתה רואה את עצמך. הפער לא מדוייק. להפך. בתת משקל אתה פוגע במערכות הגוף. חבל. היה משמח מאוד לקרוא מה היית ממליץ לי לעשות אם אני בדיוק כמוך. אשמח לקרוא תגובה ממך. אתה נשמע אחלה של אדם!! ועוד עם שם מקסים :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיה ולקרן אור

דניאל
    11/02/2008

קודם כל תודה על המחמאות למרות שאני לא מאמין שהם מגיעות לי...אני לא מאמין שאני צריך לתת עצות למישהו.. אני נמצא בשלב בחיים שהכל צולל למטה... יש לי שתי קולות בראש כרגע... הקול החזק והדומיננטי הוא זה שאומר לי להמשיך להוריד משקל... לעשות הכל גם אם זה אומר לקום ב3 לפנות בוקר ולרוץ 10 קילומטר או להשאר ער עד 2 לפנות בוקר ולעשות כפיפות בטן... איכשהו לקול הזה זה אף פעם לא מספיק... ואני שבוי אחריו.. התחלתי את הדיאטה הזאת לפני חצי שנה הייתי 84 וקילו... לא זוכר מה עורר את זה אבל זה בטוח היה מכלול של דברים שהפעילו את התחושות החזקות האלה ... כל חיי הייתי שמנמן ואני מניח שקיבלתי את זה, הדחקתי את זה ויום אחד זה פשוט התפרץ .. הרגשתי כשלון ובאותו זמן בושה מהגוף שלי.. כן אני שוקל היום 53 קילו וכן אני מודע לכך שזה משקל נמוך אבל כמו שאמרתי זה הכל הזה בראש שלי שאומר לי שאני מסתכל במראה שאני עדיין לא הגעתי לנקודה שאני צריך להגיע אליה...בזכות הכל הזה אני לא דואג לשום דבר ...רק המשקל זה כל מה שחשוב לי בחיים כרגע... שום דבר אחר לא משנה... היו לי הישגים בחיים , אבל ככל שאני אנסה להזכר שום דבר לא משתווה לתחושת ההישג שאני מרגיש אחרי שאני רואה שירדתי עוד קצת במשקל... או אחרי אימון מהבוקר עד הערב...שום דבר לא השתווה וישתווה לתחושה הזאת... אם היית במצבי הייתי אומר לך ... תיגשי לטיפול ...תשיגי עזרה..אבל עצם היותי בן אדם הגיוני באופן מעוות אומר לעצמו לא ללכת לטיפול .. רק בגלל האפשרות הקלושה שמשהו שהם יעשו שם יגרום לי לעלות במשקל .. ולהדרדר למצב שהייתי בו לפני שהכל
    התחיל ... בברכה דניאל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דניאל שלום

קרן אור
    11/02/2008

אני מבינה את הפחד שלך לחזור למצב ההתחלתי ברור הרי שזה מה שמניע אותך,אבל מצד שני,האם אתה מאושר כיום??ברור לך שאתה הולך בדרך שתוביל אותך רק לכיוון אחד,זה מה שאתה בוחר לעצמך??לגמד את האישיות שלך למימד אחד??
    אני יודעת שזהו לא תהליך קל,אני מכירה את הקולות שבראשך,הייתי שם יותר מידי שנים(למעשה,11 שנה),ואני עדיין מתמודדת לפעמים עם הקולות האלו(אומנם בעוצמה נמוכה),אבל אני יודעת גם שאי אפשר אחרת וזאת התמודדות לכל החיים אבל צריך לעבור אותה.
    כתבתי לך את המייל שלי,לבקשתך,אני מקווה שתשתמש בו..
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה