כ''כ קשה לי ...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כ''כ קשה לי ...
    חסויה
    06/12/2011

אני משתגעת !
    אני אוכלת בין 600 - 700 קל'
    ורוצים שאני יאכל יותר [ הדיאטנית והפסיכולוגית ]
    ואני לא מסוגלת !
    אני אשמין !!
    ואני מפחדת לרדת כדי שלא יאשפזו אותי
    ואני מפחדת לעלות כי אני גם ככה שמנה ...
    אני מתחרפנת וקשה לי , כ''כ קשה ואני מנסה להבריא
    ולצאת מזה ואני לא מצליחה ולא בא לי לצאת מזה ,
    מפני שאני רוצה לאהוב את עצמי בסך - הכל
    והאהבה העצמית הזאת תתממש רק כאשר אני ארד במשקל .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כ''כ קשה לי ...

הוספת תגובה

• כ''כ קשה לי ... - תגובה

אפרת לוי
    09/12/2011

המאבק במחלה הוא מאוד קשה, שומעים אותו דרך המילים הסותרות שלך הרצון לעלות ולהבריא לצד הרצון לרדת וכך תרגישי מאושרת.
    הדרך שלי לעזור לך הוא לחזק אותך במאבק, המשיכי בטיפולים שלך,וכמובן את יכולה להיעזר בפורום ולהפנות שאלות לגולשות/ים
    מאחלת לך הצלחה ובריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צ

חסויה
    09/12/2011

בנוסף להכל ,
    המחזור מאחר לי עוד מעט בחודשיים ואני לא יודעת אם לספר או לא ,
    מכיוון יכריחו אותי לאכול יותר .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צ - תגובה

קרן אור
    11/12/2011

יקרה,

ראשית,מחקתי נתונים משקלים מהסיבה שבעבר הדבר עורר טריגרים בקוראים אם כי אני מבינה מה ניסית להמחיש באמצעות ציונם.
    שנית,אני לא מכירה אף אחת שהגיעה לטיפול ללא האמביולנטיות שאת מתארת.המלחמה בין שני הקולות,הצד החולה שמפחד לאבד את ההגנות שלו והצד הבריא,זה שמביא אותך לטיפול וזה שבתקשורת איתנו (מתוך הבנה שמה שאת עושה וחווה אינו תקין ובריא עבורך).
    עצתי לך היא לא לוותר.להביא את הקשיים הללו לתוך הטיפול כדי שניתן יהיה להבין מה מקומם ואיך ניתן לפרק אותם ולהקל עליך ,הקלה אמיתית,כזאת שלא נשענת על נתון מספרי,שאינו יודע שובע. (אל תשלי את עצמך שזה ישתנה רק אם תרדי עוד קצת כי תרשי לי להניח שבעבר הלא רחוק כשהתחלת רצית להגיע עד מספר מסוים "רק כדי לאהוב את עצמך" וזה כמובן לא קרה וכך זה המשיך לרדת..פרוגנוזה ידועה מראש,לצערי).
    העזרי בצוות הטיפולי ,תני להם לקבל כרגע את ההחלטות הנכונות עבורך.
    ואנחנו כאן כדי ללוות אותך בין לבין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה