בולמיה ואנורקסיה .

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בולמיה ואנורקסיה .
    רעות
    07/12/2011

אני אוטוטו 18....כבר שנתיים במעגל של בולמיה .
    אני לא אנורקסית,אנורקסיות הן אלה שבתת משקל .ובכל זאת הרופאים הגדירו שאני סובלת במולמיה ואנורקסיה קשה ....
    אני במשקל תקין אני גובה160,ומשקל 53 .המטרה שלי היא 35.
    יש לי דרך לירידה במשקל הזאת .אני אוכלת מאוד מצומצם,בין 100 ל-150 קל' ליום,ומקיאה .....אני אוכלת כל מה שמתחשק לי .אני פשוט לועסת את האוכל אבל לא בולעת אותו,אלה יורקת אותו לשקית ......הייתי מאושפזת חודש וקצת בנהרייה וחתמתי על סירוב אשפוז כי העלו אותי במשקל .כל החיים הייתי שמנה,והשיא שלי היה 90 קילו....
    וזה היה ממש לפני שנתיים .כל הפירסות הזה עכשיו של קארין באומן ואנורקסיות אחרות,גורמות לי למוטיבציה מטורפת,זה לא מעורר נורה אדומה בראש שלי ....
    אני מפחדת נורא מעלייה במשקל,אני מפחדת לאכול.
    כולם אומרים שהכי נכון בשבילי הוא אשפוז בתל השומר,אבל אני לא רוצה,מהסיבה הפשוטה ששם יצחקו עלי .אני חמישים ושלוש קילו אין לי סיבה להיות בתל השומר .יש הצעת חק הכנסת על אשפוז בכפייה לאנורקסיות ובולמיות,ואני מפחדת שהרופאה או הסיכיאטרית ייתנו לי הפנייה בכפייה ....
    ירדתי חמש מידות בחודשיים האחרונים.חמש מידות בחזייה,שלוש מידות בג'ינס ,ובחולצות אני xs.....אומרים לי שאני רזה,אומרים לי שזה כבר לא יפה,קר לי כל היום,ואין לי מצב רוח ....אני לובשת 4 שכבות של חולצות ,ושתי מכנסיים,ועדיין אומרים שאני רזה .עדיין קר לי עם כל השכבות .....אני אוהבת לראות עצמות בולטות .ואני רוצה לראות את כולן אצלי בגוף.מבחינתי זה זה יפה,וזה המודל לחיקוי שלי .תמיד שולחים לי תמונות של השואה,חושבים שזה יעורר בי מחשבה נכונה ....אבל שוב זה להיפך מבחינתי זה יפה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בולמיה ואנורקסיה .

הוספת תגובה

• בולמיה ואנורקסיה . - תגובה

אפרת לוי
    09/12/2011

שלום רעות,

גם אם את לא בתת משקל נשמע שאת סובלת מהפרעת אכילה.
    אני מפצירה בך לפנות לטיפול, אל תפסלי מסגרת אישפוזית.
    המוטיבציה שמתעוררת מהמקרה של קרין באומן מעידה על כך שאת במצב קשה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא רוצה

רעות
    10/12/2011

אני לא רוצה אשפוז,ברחתי מהאשפוז הקודם והוא היה האשפוז הראשון שלי .לא מסוגלת להעביר את המחשבה שיעלו אותי במשקל .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רעות יקרה

נטע
    10/12/2011

אשפוז זה אכן סיטואציה מאדדדדדדדדד מאד קשה של משטר ומאסר איומים והחרמות עונשים וקשים ! אבל שווה...ותאמיני לי שווה גם לטווח רחוק. למרות שקשה לראות את זה.
    האם כבר עשית צבא?
    תלכי בינתיים לטיפול בלי אישפוז....זה עדיף מכלום.
    לא כדאי לך להתעורר במחלקה - כמו שקרה אצלי. עדיף לך ללכת לשם ברגלייך מאשר ליפול לשם בהפתעה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צבא

רעות
    16/12/2011

עד ל-30.1 אני מושעת מגיוס ,לא נתנו לי יותר מידי פרטים רק את המידע הזה.אני חושבת שהצבא גילה על האשפוז שלי או משהו ולכן מעקבים לי את הגיוס .
    אני מטופלת .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא רוצה - תגובה

קרן אור
    11/12/2011

רעות,

עצוב מאוד לקרוא את מה שאת כותבת.כנראה שאת צריכה לעבור עוד דרך מסוימת כדי להבין שאת במדרון תלול והדרך אליו מובילה רק לגיהנום עמוק וטובעני..
    אין לי אלא להצטרף לדבריה של אפרת ולומר לך להתמסר לטיפול ויפה שעה אחת קודם.
    ואגב,קרין באומן בסבל נוראי,תאמיני לי,אני מכירה אותה מקרוב.אם היא היתה יודעת את מה שהיא יודעת היום היא לא היתה נותנת לעצמה ולמצב להתדרדר למצב כזה.
    הפניה שלך אלינו מאוד מעודדת כי היא מבהירה לי שיש בך קול בריא שמבין שאלו חיים ללא חיים.את בתחילת הדרך הזאת ובידיך השליטה האמיתית להחליט לאן
    מועדות פנייך.
    אל תוותרי על עצמך,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול

רעות
    16/12/2011

אני מטופלת ,יש לי פסיכולוגית פעם בשבוע,שמאוד כיף לי אצלה .היא יותר נכון פסיכותרפיסטית שמתמחה בנושאי תקיפות מניות וה"א.אנחנו יותר עובדות על התקיפות המיניות מכיוון שאיני רוצה טיפול בה"א.אתמול הגיע מכתב שאמור לעבור לכל המטפלים שלי מהבית חולים שבו הייתי מאושפזת .הייתי גם אצל פסיכיאטרית אתמול והחוות דעת שלה היא שכל מה שמפריע לי עכשיו זה הה"א.היא לא הצליחה בידיוק להבין איזה מין הפרעת אכילה יש לי כי בעצם אף אחד לא קבע,אם אני אנורקסית או בולמית .אנורקסית אמורה להיות בתת משקל,ובולמית צריכה שהיו לה בולמוסים והקאות יזומות .יש לי הקאות יזומות,אך אין לי בולמוסים,ואני ממש לא בבת משקל .נשקלתי שלשום וירדתי קילו והמשקל שלי עומד עכשיו על 52.2.לא הקאתי קרוב לשבוע ,מהסיבה הפשוט שאין לי מה להקיא .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה