מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מצטערת לשמוע!נטע07/12/2011
חד משמעית - כדאי שתתפסי את עצמך לידיים ואם לא את, אז שיתפסו אותך חזק חזק ההורים לידיהם.
מצטערת יקירתי שהפרסומת של קארין באומן גרמה לך למוטבציה הרי כל כך הרבה סבל ודמעות יורדות לה שם... וללא ספק כל צופה טיפש שלא יהיה מזיל דמעה או שניים.
חשבתי להעלות לכאן את הסרטון, ולאור זאת שאת טוענת שזה הגביר לך את המוטבציה , אני מאושרת שלא עשיתי זאת ,לא בשבילך ולא בשביל אף אחת אחרת פה !!!
אני באמת רוצה שיהיה לך טוב,יקרה!!!
ההודעה שלך לא עשתה לי טובה, בחיי אני גמורה רק רוצה לצאת מזה ואת מציבה לך יעדים כל כך לא שווים ולא משתלמים.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התגובה הנ"ל לרעות
נטע07/12/2011תרגישי טוב יקרה!!!! שמרי על עצמך....
לא נראה לי שאת רוצה להיות בסרטון הבא של הדוגמניות הנכשלות. תשקיעי במאמצים לטפח את עצמך לא להוריד ממשקלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ..
רעות08/12/2011ודרך אגב אני בכלל לא מהדוגמניות האלה .
לא עשיתי ואני לא בתוך כך המעגל הזה כדי להתפרסם או משהו .ממש לא .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיקרה סליחה שהייתי תקיפה...
נטע08/12/2011התכוונתי להגיד שאני לא רוצה שתגיעי למצב הזה של קארין באומן... אנחנו לא רחוקות ממנה בהרבה. אז שיקחו אותך לידיים. אנחנו לא רוצים עוד סרטון כזה כואב :-(
מחזיקה לך אצבעות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיקרה סליחה שהייתי תקיפה... - תגובה
אפרת לוי09/12/2011נטע יקרה,
הנוכחות שלך והתגובות שלך בפורום חשובות, אל תבהלי גם אם את קצת תקיפה,
אני חושבת שהגבת בעוצמה מתוך דאגה לרעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אפרת!
נטע09/12/2011:-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרעות בבקשה ו...
נטע08/12/2011התכוונתי להגיד שאני לא רוצה שתגיעי למצב הזה של קארין באומן... אנחנו לא רחוקות ממנה בהרבה. אז שיקחו אותך לידיים. אנחנו לא רוצים עוד סרטון כזה כואב :-(
מחזיקה לך אצבעות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה בסדר .
רעות08/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)