מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נמאס כבר:(10/12/2011
היי אני בת 15 ולפני שנה בערך התחלתי לרדת במשקל כי הרגשתי ממש שמנה ירדתי 8 קילו והלכתי לטיפול אצל דיאטנית בעיר אבל זה לא עזר המשכתי לרדת ופעם אחת עליתי אחרי ששמעתי שעליתי ב קילו וחצי תוך שבועיים נבהלתי נורא ולא אכלתי כמעט והצלחתי לרדת אותם בשבועה אחרי המקרה הזה הופנתי למרפאה מיוחדת בצפון להפרעות אכילה ושם אובחנתי כחולה באנורקסיה זה נראה לי הזוי ובלתי אפשרי זה ממש לא הגיוני לי הבעיה היא שאני גרה מאוד רחוק מהמקום הזה ו אני נאלצת לטוס פעם בשבועה ולכן אני מפסידה יום לימודים וההורים שלי מפספסים יום עבודה ונמאס לי לתרתר אותם בגללי וחוץ מזה אני מרגישה שאני משמינה וזה גורם לי לעצב ממש גדול אני ואני מרגישה שאני ממש משמינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נמאס כבר - תגובה
קרן אור11/12/2011יקרה,
אני רוצה להתחיל לענות לך בשאלה דווקא-אם למישהו מהקרובים אלייך או מבני משפחתך היתה מחלה פיזית קשה כדוגמת סרטן חלילה והיו אומרים לכם שהטיפול הכי טוב למחלה שלו מצריך הפסד יום עבודה\לימודים ונסיעה מרוחקת האם היית ממליצה לו לא לטפל?האם היית מקבלת את חוסר הנוחות שהוא חש בכך שאולי הוא מטרטר אותך?הרשי לי להניח את התשובה.ודאי שלא.את היית רוצה להיות שם בשבילו ואת לא היית מרפה עד שהוא היה מקבל את הטיפול הכי טוב שהמליצו לו לקבל ולא משנה אילו ויתורים ייאלץ\צו לעשות.
אז במה שונה המקרה שלך?תפקידם של הורים הוא ללוות,לטפל,לדאוג לך.כל מטרתם הוא הרווחה הנפשית והפיזית שלך והם נמצאים שם ברצון בשבילך.
אני לא מכירה אותך ואת הנתונים שלך אבל רק מלקרוא על איך שאת רואה את עצמך ומה שזה עושה לך ברמה הריגשית ,די ברור שיש לך הפרעת אכילה.
אבל גם ברור לי שאת מחפשת תירוצים כדי להמנע מטיפול ואת בעצמך כותבת "אני ממש מרגישה שאני משמינה(בגלל הטיפול)".גם להרגשה הזאת יש מקום במרחב הטיפולי ואני מציעה לך להתמסר לטיפול כדי למנוע התדרדרות נוספת שתדרוש מצידה יותר מיום בשבוע ואת זה את הרי לא רוצה נכון?
אני יודעת שזה קשה.טיפול הוא לא דבר קל,אבל יכולה להבטיח לך שהוא היחיד שמשתלם.
אשמח אם תעדכני,
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)