אין לי כוח להתמודד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין לי כוח להתמודד
    מיואשת
    11/12/2011

אני בת 29.5 מיואשת מהכל!!!!
    בשנתיים האחרונות...מעבר לבולמיה גיליתי עוד כמה דברים על עצמי!
    דיכאון,חרדות והפרעת אישיות גבולית.
    מבחוץ אני נראית כמו כולם ולצערי הרב חושבים שהכל בסדר ושטוב לי!
    אף אחד לא יודע שאני כבר מחודש יוני...מקיאה ובחודשיים האחרונים זה רק מחמיר!!
    חבר שלי בשנתיים האחרונות יודע שאני מקיאה והיום כבר דיברתי איתו על זה ברצינות ושאני רוצה עזרה! וחשבתי לחזור לאישפוז בתל השומר! הוא לא מבין מילה ממה שאני מדברת ואני לא יכולה לכעוס עליו!!! לא אשמתו!!!!
    בסה"כ בחיים...הכל בסדר,לא רע!
    בקיצור אין לי מושג איך להסביר את הטימטום הזה שחזרתי להקיא ככה אחרי שהפסקתי יפה! אני פשוט רוצה לרדת במשקל!!!!!!!!!!! אני מגעילה! שמנה! לא אסתטית! וממש לא אכפת לי שכולם אומרים ההפך! זאת ההרגשה שלי!!!!!!!! אני מתקלחת המוןןן (יש לי גם OCD של ניקיון) ממש דפוקה!!!! יש לי הכל מהכל!
    הלוואי והיה יותר קל!!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אין לי כוח להתמודד

הוספת תגובה

• אל ייאוש!

קרן אור
    11/12/2011

יקרה,
    אני שומעת כמה קשה לך וכמה אנרגיות את מבזבזת על הניסיונות להסביר את עצמך,אנרגיות שכדאי להשקיע דווקא במציאת טיפול מתאים,כזה שיתן לך את האחזקה המספקת שאת כמה כמהה אליה כרגע.
    הפרעת אכילה היא מנגנון הגנה שהנפש סיגלה לעצמה כדי להתמודד עם דברים עמוקים וכואבים יותר שקשה מאוד לגעת ולהבין ולצאת ממנה לבד.
    הפרעת האכילה היא הסימפטום.בדומה לכאב שיניים שמצריך טיפול שורש אבל אנחנו בוחרים להתעלם ורק לכסות אותו בסתימה,במוקדם או במאוחר הכול עולה.
    אני מבינה מדברייך שהיית בטיפול בעברך וממליצה לך לשקול לחזור אליו או אל כל מרפאה אחרת המטפלת בה"א,שם יוכלו להעריך את מצבך ולהתאים לך טיפול בהתאם לכך.אגב,בכל מרפאה יש קבוצות להורים,משפחה ובני זוג,שחבר שלך יוכל להשתבץ בהם עמ"נ להבין ולעזור לך לעבור את התקופה הזאת.
    רק את יודעת מה את מרגישה ונכון לעכשיו לא ממש משנה ההגדרה או הלמה,מה שחשוב עכשיו הוא לאפשר את האיך,איך את מוצאת לעצמך טיפול וכמה שיותר מהר כן יטב.
    עדכני,
    קרן אור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה