מחזור פסק בבקשה עזרה!!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור פסק בבקשה עזרה!!!!!
    ח
    23/12/2011

אני בת 16.5 ולפני פחות משנה עשיתי דיאטה די קיצונית ועקב זה פסק לי המחזור החלטתי שאני רזה מספיק (46) וככה גם כולם אמרו ושאני ישמור על המשקל הקיים וברוך ה' חזר לי המחזור לאחר כחודשיים שוב לא קיבלתי וכשנשקלתי ראיתי שרזיתי למשקל 43 וחצי בלי להשים לב השמנת ל44 ונשארתי במשקל זה כמה חודשים וכשראיתי שאני שוב לא מקבלת החלטתי להשמין שוב ל46 עכשיו השמנתי והשאלה שלי אם המחזור ישוב אם אני ישמור עודפעם על המשקל ויאכל בריא בבקשה תעזרי לי!! אני כבר לא יודעת מה לעשות ואני ממש בלחץ מזה!! אני מפחדת מאודדד כי אני יודעת מה יכול לקרות אני מפחדת שלמרות שהשמנתי לא יהיה לי מחזור כי אני רוצה בעתיד יללדים אז מה לעשות??.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור פסק בבקשה עזרה!!!!!

הוספת תגובה

• מחזור פסק בבקשה עזרה!!!!! - תגובה

אפרת לוי
    25/12/2011

את לא אמורה לטפל בעצמך דרך עלייה או ירידה במשקל!!!
    הפסקת המחזור היא סמן, עלייך לפנות להורייך ולשתף אותם על מנת שתתחילי מיידית בטיפול.
    נראה שאת סובלת מהפרעת אכילה. בנוסף את חייבת להיבדק כמובן, אצל רופא אל תזניחי זאת!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם תודה שענית לי!

ח
    27/12/2011

קודם תודה על ההענות המהירה :) אני חייבת לציין שאין לי שום הפרעה ושאני מוכנה לעשות כל מה שידרש כדי להיות בריאה כי אני רוצה את זה!!אני רוצה מחזור! ולא יהיה אכפת לי להשמין עוד או לקבל ויטינים או כל דבר אחר שיגידו לי אני נקלעתי למצב הזה בטעות וירדתי במשקל בלי רצוני כי היה לנו אירוע לא נחמד בבית...(לא משנה מהו)ועכשיו אני לא יודעת איך לתקן את זה ולכן השמנתי כי זה אמור לעזור לא? ככה מטפלים בזה לא? אני לא יכולה לפנות לרופאת משפחה שלי מסיבה אישית שלא קשורה לנושא אז מה אני יעשה?איך להיזיר את המחזור? אם השמנתי ואני יקח ויטמינים זה יעזור?
    תודה רבה על ההקשבה והעזרה ועל המשוב המהיר אני מעריכה זאת מאוד!! <3

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם תודה שענית לי! - תגובה

אפרת לוי
    02/01/2012

הי,

את לא חייבת לספר מה היה אותו אירוע, אך לעיתים אם עוברים אירוע קשה חלק מהתגובות אליו יכולות להיות אובדן תיאבון שבעקבותיו יש ירידה במשקל.
    כנראה הירידה במשקל שלך היתה דרסטית וגרמה להפסקת המחזור. ראשית פני לרופא משפחה . בהוסף,ממליצה לך לפנות לדיאטנית ובמקביל לפסיכולוג על מנת להעריך את מצבך הרגשי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה