מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה לעשות:(17/01/2012
היי אני כתבתי לכם מקודם על זה שאני לא רוצה לתרתר את ההורים שלי בטיסות בקיצור אני אובחנתי כחולה באנורקסיה ואני עדיין חושבת שזו טעות אני לא כל כך רזה לדעתי עכשיו אני עליתי על שיטה חדשה להקיא.... ואני נורא שמחה שעכשיו יש לי שליטה על מה שאני אוכלת כי אני יכולה להקיא אותו אחר כך אני יודעת שזה לא בסדר אבל לא רוצה להפסיק אני רוצה שתישרא לי השליטה הזו ואני יודת שאם ההורים שלי ידעו הם יתאכזבו מיזה ואני יודעת שזה לא בסדר אבל אני לא רוצה להפסיק מה לעשות????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקאות
צפור בודד17/01/2012את כותבת שאת יודעת שזה לא בסדר,
חשוב שתדעי שזה לא רק בגלל החוסר באוכל אלא ההקאות פוגעות מאוד במערכות הגוף, כמו הלב. וכשמתרגלים קשה להפסיק.
שתפי בזה את המטפלים שלך, הכי מוקדם שאפשר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לעשות - תגובה
אפרת לוי19/01/2012את מחמירה את הפרעת האכילה על ידי ההקאות. את פוגעת בעצמך פיזית, ונראה שאת מתקשה לקבל את האבחנה שקיבלת ( אגב, על ידי מי?)
ממליצה לך לשתף את הצוות שמטפל בך ולספר על ההקאות.
עג כמה הורייך מודעים למצבך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוסטלגיה
:(20/04/2014מאובחנת על ידי מרפאה ל פרעות אכילה רמצ. שרון של מכבי..... עצוב לי לראות שהיתי כזו טיפשה ושכתבתי שאני רוצה להמשיך להקיא בי עכשיו אני בפירוש לא! זה חטא על פשע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוסטלגיה - תגובה
אפרת לוי26/04/2014היי,
מעודד לשמוע, אולי תכתבי ותספרי מה עברת, איך את היום?
זה יכול לתת תקווה ועידוד לאלו המתמודדים עם הפרעות אכילה ואינם מאמינים שמשהו יכול להשתנות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)