מה לעשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה לעשות
    :(
    17/01/2012

היי אני כתבתי לכם מקודם על זה שאני לא רוצה לתרתר את ההורים שלי בטיסות בקיצור אני אובחנתי כחולה באנורקסיה ואני עדיין חושבת שזו טעות אני לא כל כך רזה לדעתי עכשיו אני עליתי על שיטה חדשה להקיא.... ואני נורא שמחה שעכשיו יש לי שליטה על מה שאני אוכלת כי אני יכולה להקיא אותו אחר כך אני יודעת שזה לא בסדר אבל לא רוצה להפסיק אני רוצה שתישרא לי השליטה הזו ואני יודת שאם ההורים שלי ידעו הם יתאכזבו מיזה ואני יודעת שזה לא בסדר אבל אני לא רוצה להפסיק מה לעשות????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה לעשות

הוספת תגובה

• הקאות

צפור בודד
    17/01/2012

את כותבת שאת יודעת שזה לא בסדר,
    חשוב שתדעי שזה לא רק בגלל החוסר באוכל אלא ההקאות פוגעות מאוד במערכות הגוף, כמו הלב. וכשמתרגלים קשה להפסיק.
    שתפי בזה את המטפלים שלך, הכי מוקדם שאפשר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לעשות - תגובה

אפרת לוי
    19/01/2012

את מחמירה את הפרעת האכילה על ידי ההקאות. את פוגעת בעצמך פיזית, ונראה שאת מתקשה לקבל את האבחנה שקיבלת ( אגב, על ידי מי?)
    ממליצה לך לשתף את הצוות שמטפל בך ולספר על ההקאות.
    עג כמה הורייך מודעים למצבך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נוסטלגיה

:(
    20/04/2014

מאובחנת על ידי מרפאה ל פרעות אכילה רמצ. שרון של מכבי..... עצוב לי לראות שהיתי כזו טיפשה ושכתבתי שאני רוצה להמשיך להקיא בי עכשיו אני בפירוש לא! זה חטא על פשע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נוסטלגיה - תגובה

אפרת לוי
    26/04/2014

היי,

מעודד לשמוע, אולי תכתבי ותספרי מה עברת, איך את היום?

זה יכול לתת תקווה ועידוד לאלו המתמודדים עם הפרעות אכילה ואינם מאמינים שמשהו יכול להשתנות!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה