מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרהחגית13/02/2008
אני ממתינה כרגע שיתפנה מקום בתל השומר במרפאה לה"א, בנתיים נשלחתי למיון היום שם נתנו לי אינפוזיה ללא סוכר לדרישתי וכשרצו לשחרר אותי בדקו לי סוכר והוא היה מאוד מאוד נמוך ואמרו שאני חייבת להעלות את הסוכר לפני שאני הולכת, האופציות היו אינפוזיה עם סוכר או לאכול, מאחר ואני לא מסוגלת לאכול לאחר מאבקים קשים עם עצמי ושיכנוע מצד הרופאים הסכמתי לקבל חצי שקית של אינפוזיה עם סוכר (לדעתי זה 1/4 ליטר).
האם מחר בבוקר אני אראה שהשמנתי?????
אני בלחץ היסטרי, בבקשה תענו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חגית יקרה!
קרן אור13/02/2008מה את רוצה שאגיד לך,שהאישו כאן הוא לא המשקל אלא הסכנת חיים שאת נמצאת עקב מחסור בסוכר??סוכר הוא הדלק שלנו למוח,ללב לכל התפקוד הכללי...היפוגלקמיה גורמת לרעד,לעילפון למצב מסכן חיים.האם לאחר כל זאת זה ממש משנה אם תראי שעלית או לא??אני חושבת שעשית נכון כשפנית לתל השומר,הנקודה היא לנסות למזער את הסכנה שנשקפת לך בזמן ההמתנה,ובמידת הצורך ל"הפעיל שרירים" כדי לקבל קדימות בכניסה לאשפוז(ע"י רופא או פסיכולוג\פסיכיאטר).
מאחלת לך רק בריאות,תשמרי על עצמך,יש נזקים שהם בלתי הפיכים....
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)