עצובה עצובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצובה עצובה
    רינת
    20/05/2012

אני ככ עצובה, אחרי שנה של מאבק בבולימיה הצלחתי לא להקיא 6 ימים רצופים
    !!! אושר עילאי... שליטה... חיוניות... לא כואב....
    אבל היום נפלתי בגדול.... בולמוס ענק - חבילת עוגיות, 2 חבילות שוקולד, ממרח שלם של נוטלה עם כיכר לחם...
    הקאתי מה שיכולתי ואז רצתי לבורגראנץ - טבעות בצל, צ'יפס, חטיפי תירס, חטיפי עוף.... ניסיתי להקיא כמה שיותר אבל לא יודעת מה הצלחתי.....
    אהההההה למה???? מרגישה שנפרץ הסכר! עד שחשבתי שאני מצליחה סופסופ
    עצובה עצובה עצובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצובה עצובה

הוספת תגובה

• עצובה עצובה - תגובה

אפרת לוי
    21/05/2012

שלום רינת,

קראתי בעצב את הודעתך, המאבק בבולמיה ,ובכלל בהפרעות אכילה ,עמוס עליות וירידות.

החוויה של אובדן השליטה, הסכר שנפרץ בו אינך שולטת על מה שאת אוכלת ומכניסה לגופך

היא חוויה קשה ביותר.

איני יודעת האם את נמצאת בטיפול פסיכולוגי, חשוב לי להדגיש כי התקפי הזלילה וההקאות

מהווים ביטוי למצוקות רגשיות. ( גם אם זה נראה לך לא שייך, מנותק וכו') .

והדרך, לדעתי, היחידה לטפל בבעיה לעומק היא לא על רק על ידי כך שתתאפקי לא להקיא

אלא בנוסף על ידי תהליך רגשי בטיפול שמטרתו להכחיד את ההקאות.

את מוזמנת להיעזר ולהיתמך בפורום, אם את זקוקה לעזרה או הכוונה אל תהססי לפנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אפרת

רינת
    21/05/2012

את צודקת לגמרי ומה שהכי עצוב זה שאני יודעת את כל זה ועדיין עושה את זה. אני בטיפול פסיכולגי ודיאטני ועדיין לא יוצאת מזה.... זה כ"כ מייאש!!! ובגלל התפיסה הבולימית של שחור לבן נכנסתי עכשיו שוב לסחרור של בולמסים והקאות - יומיים שלמים שנדמה שזה כל מה שאני עושה... בעבודה, בבית, בקניון - שום דבר לא עוצר אותי! מיואשת כ"כ!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אפרת - תגובה

אפרת לוי
    22/05/2012

היי רינת,

אל תרימי ידיים, גם אם כרגע קשה, ההתקף יעבור.

הכי חשוב להמשיך בטיפול ולהתמיד בו , מדובר בתהליך שלוקח זמן, תהליך עמוק אותו תעברי ותוך כדי זה 'תוותרי' על ההקאות והזלילות.

ההקאות והזלילות מבטאות דברים שעדיין אין לך את המילים והיכולת לאמר אותם או לעכל אותם. הטיפול עובד על המקומות האלו.

בואי ננסה לחשוב יחד מה יכול כרגע לעזור לך להפסיק את הבולמוסים?

האם כדאי שתקבעי פגישה נוספת עם הפסיכולוג/ית והדיאטנית, נכנסת לסחרור , שאת מתקשה לעצור אותו ואת צריכה עזרה מבחוץ ,שתרגיע את הסערה.

יתכן גם ומאוד רצית להפסיק את ההקאות ולהוכיח לעצמך שאת יכולה ובמשך 6 ימים התאפקת ואז 'הכל גלש החוצה'.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה