אכילה כפייתית = סבל רב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אכילה כפייתית = סבל רב
    סיווי
    20/07/2012

יש לי בעיה של אכילה כפייתית . לפעמים אני רוצה לאכול משהו מתוק אבל ברגע שאני מכניסה אותו לפה אני כבר חושבת על הדבר הבא שאני אוכל ,אני הולכת לסופר וקוננה כמויות של אוכל ואת הכול אני אוכלת עד שאני מתמלאת אין לי אוויר לנשום אני מרגישה מגעילה מסריחה מטונפת חסרת משמעות כבד לי לא טוב לי .
    אחר כך אני מצטערת אומרת לעצמי שמחר דיאטה שזה פעם אחרונה שזה קורה אבל למחרת לצערי זה שוב חוזר חלילה
    מה אני יכולה לעשות כדי למנוע את האכילה ?

נ.ב לפני זה הייתי אנורקסית .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אכילה כפייתית = סבל רב

הוספת תגובה

• אכילה כפייתית = סבל רב - תגובה

אפרת לוי
    24/07/2012

היי סיווי,

החלפת הפרעת אכילה אחת באחרת.
    הדינמיקה של הבולמוסים אותם את מתארת אינה קשורה לדיאטה או למשהו מסויים שתעשי או לא תעשי.
    עלייך לפנות לטיפול על ידי פסיכולוג שמתמחה בהפרעות אכילה. אני יודעת שזה יכול להשמע לא קשור, אך באמצעות הטיפול הפסיכולוגי הבולמוסים יכולים להיכחד ולהיעלם על ידי הבנה של הקונפליקטים הנפשיים אותם הבולמוסים מייצגים.
    אפשר לטפל בכך, זו לא גזירת גורל, אם את צריכה עזרה בהפנייה או אם יש לך שאלות נוספות אני כאן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה