בבקשה אני חייבת עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה אני חייבת עזרה
    נואשת לעזרה
    12/10/2012

בס"ד,

הייתי מאושזפת בעבר עקב אנורקסיה והשתחררתי שמרתי על המשקל והייתי במעקב במרפאה להפרעות אכילה שבעיר שלי. לאחרונה הפסקתי לאכול לפי התפריט ולצמצם וכתוצאה מכך ירדתי במשקל. ההורים חושבים שאני שוקלת X ק"ג ואני שוקלת בכלל פחות ממה שהם חושבים שאני, איני יודעת מה לעשות יצאתי מין המעקב במרפאה שלי כי לא היה לי כוח לזייף שקילות כל הזמן כבר. אני רוצה להיות משוחררת מהמחלה הזו אבל אני לא יכולה, אני רוצה מצד אחד טיפול מצד שני אני מפחדת מהעלייה במשקל ובכלל לוותר על הכל על המחלה על הירידה במשקל לא רוצה!
    מה לעשות אני משתגעת אני עומדת להתפוצץ. לגלות לאמא? מצד שני אם אגלה לה היא תתחרפן. בא לי להרוג את עצמי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה אני חייבת עזרה

הוספת תגובה

• בבקשה אני חייבת עזרה - תגובה

אפרת לוי
    15/10/2012

נראה שההסתרה של המחלה והפחד שמא אמא ואולי אחרים יגלו מאוד מעיקה עלייך. קשה להתמודד עם מצב כזה לבד, את מבינה שחלה התדרדרות במצב שלך.
    יש בך חלק שמבין ורוצה טיפול ומולו חלק שמפחד מטיפול בגלל החשש לעלות במשקל.
    ההסתרה וההתמודדות לבד עם המחלה גובה ממך מחיר, אני חושבת שכדאי שתפני לאמא, יתכן והיא תכעס/תתאכזב כי היא אולי חשבה שהפרעת האכילה מאחורייך, אך מצד שני אני גם מאמינה שהיא תרתם לעזרתך. את מתפוצצת מבפנים כי את דואגת, כי את מסתירה, כי את מתמודדת לבד.
    את מוזמנת לשתף /ואם את רוצה לשאול שאלה נוספת אל תהססי

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה