מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אין בי כוחות יותרמוריה16/10/2012
אני לא יודעת איך לעצור את זה!!!
מאז יום חמישי שבו הצלחתי להחזיק מעמד יום שלם מבלי לאכול כלום מלבד סלט וביצה, התחלתי לחזור להרגלים הישנים שלי ועכשיו אני לא יכולה להפסיק.
לא מסוגלת לאכול בלי לספור את הקלוריות ולמען האמת שמאז לא אכלתי יותר מידי וכל יום אני נכנסת למצב שאני לא מסוגלת לאכול כמו שצריך כי אני מרגישה שישר יראו את זה עליי..
אוף אני מפחדת עכשיו ואני לא יודעת איך לצאת מזה!
ומה שהכי רע לי בכל העניין הזה שאני מרגישה טוב עם עצמי בכל פעם שאני לא אוכלת, כמו תחושת ניצחון כזאת...
בא לי להיות נורמלית - איך עושים את זה???
לא רוצה להיות שמנה יותר ולא רוצה להיות עם בעיות אכילה
נמאס לי כבר!!!
בבקשה תעזרו לי לצאת מזה :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין בי כוחות יותר - תגובה
קרן אור24/10/2012הי מוריה,
אתחיל מהסוף-אם את רוצה לעצור את זה,צריך לקום ולעשות!
הדרך עוברת,כפי שכתבתי לך,בטיפול מערכתי משולב.
במאמר מסוגר-התקפי האכילה שאת מתארת שכיחים מאוד לאחר תקופת\ימים של צמצום משמעותי.זה מעגל קסמים שצריך לשבור אותו.פניה לדיאטנית שמתמחה בתחום יכולה לעשות סדר בארוחות וליצור מצב שהגוף שלך יהיה מאוזן וההתקפים יפחתו(וכן,ניתן להיות רזה ובריאה אם דובקים באורח חיים מאוזן,ולעיתים באופן מפתיע מגלים שדווקא כשאוכלים ארוחות מסודרות,יורדים במשקל..).
אך כיוון שהפרעת האכילה שלך(כפי שאת בעצמך מעידה) יושבת על רבדים עמוקים יותר ,צריך לשלב טיפול תזונתי עם טיפול נפשי.ורצוי שהטיפול יהיה במקום אחד,במסגרת מרפאתית לטיפול בה"א,לצורך תיאום ודיבור עם כל הגורמים הרלוונטים.
לא כתבת מהיכן את בארץ,אבל למעלה בשאלות יש פירוט של כל מקומות הטיפול לפי איזורים שונים.
מוזמנת להעזר בי אם את צריכה עזרה במציאת מקום ספציפי יותר.
אל תוותרי,
אני כאן,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)