מנסה לתת הזדמנות ומתביישת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מנסה לתת הזדמנות ומתביישת
    ילדה זקנה
    25/10/2012

מחלה,חברה,אוייבת ושותפה..
    מלווה אותי כבר מגיל 24,באה והולכת בגלים,קטנים וגדולים.
    אני כבר בת 31,סטודנטית,אשת קריירה,נשואה...
    בדיוק עכשיו שהכל עובד,מצליח ומתקדם חזרה לה המחלה מהחופש הגדול בו היא רק היתה בתודעה,מילה,אפילו עד כדי רק זיכרון.
    בגיל 25 טופלתי לראשונה(ואחרונה) במשך שנה,התוצאות היו טובות ואת העצמות חזר לעטוף גם קצת בשר..
    במשך השנים זה חזר והלך,אבל באופן מבוקר ובעוצמה חלשה,חייתי איתה,אני והמחלה..
    אחרי כמה שנים טובות,הכל חזר ובעוצמה הכי גדולה שידעתי,אני מרגישה חלשה,אני יודעת שאני שוב חולה.
    אזרתי כוח והחלטתי להילחם על עצמי נקבע לי ייעוץ ואופצייה לטיפול במרפאה,לא חשבתי שאחזור לזה,לא דמיינתי חזרה..
    דבר אחד מטומטם עומד ביני לבין המרפה,בושה שאגיע לשם ולא אהיה מספיק רזה,שלא אהיה ראוייה ל"תואר"הפרעות אכילה,163 גובה על משקל 46 ,נותר לי שבוע עד לפגישה,וכל מה שרץ לי בראש זה איך וכמה אצליח לרדת בכדי שאתן לעצמי אישור להיות ראוייה...
    אני כבר עייפה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מנסה לתת הזדמנות ומתביישת - תגובה

אפרת לוי
    28/10/2012

שלום,

קראתי את הודעתך, אני חושבת שעשית את המעשה הנכון שפנית לטיפול במרפאה.
    את מתביישת בכך שאינך מספיק ׳חולה׳ (נמצאת במשקל נמוך)על מנת לקבל טיפול,אני חושבת שזה מבטא חשש שלך שלא ימצאו אותך מתאימה שימצאו בך משהו לא בסדר,
    זה לא פשוט אחרי תקופה ארוכה בה הרגשת שאת מתמודדת עם הקשיים של המחלה אך לא בעצימות גבוהה, הרגשת שהדברים תחת שליטתך, כרגע החוויה היא קשה כיוון שהעניינים יצאו מכלל שליטה. את ראויה לקבל טיפול ועזרה, תראי במחשבות הללו חלק מהמחלה עצמה.

מאחלת לך בריאות והצלחה בתהליך אותו אני מקווה שתתחילי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה