מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני מרגישה אבודהג'ולי09/01/2013
שלום,
שמי ג'ולי , אני בת 30 אמא ל-3 ילדים מדהימים... ובולמית. אני מרגישה שכל יום הוא גרוע מהיום הקודם. אני מרגישה שמנה מאוד, שונאת את עצמי יותר ויותר. בימים האחרונים כבר מפחדת לעלות למשקל. אני 1,68 מ' ושוקלת 68 קילו (נכון ללפני יומיים, ומנסה לשכנע את עצמי שאולי קצת פחות). אני לא זוכרת מתי זה התחיל אפילו. האוכל אצלי היה תמיד אישיו אבל ההקאות נדמה לי שזה התחיל אחרי ההריון הראשון לפני 9 שנים כמעט, די מעורפל לי. זה סיוט. יש לי תקופות פחות או יותר טובות ( כשבתקופות טובות אני מקיאה רק פעם ביום). כרגע אני יכולה להגדיר את התקופה ככאוטית לגמרי, אני נבהלת מכמויות האוכל שאני בולסת ואומרת לעצמי בו זמנית שאני פסיכית, חולת ונפש. כשאני אוכלת אני משתדלת להכניס כמה שיותר דברים, מתוקים, מלוחים, מה שבה ליד כי ממילא אני אומרת לעצמי שתוך 5 דקות הכול ייצא. אחרי שאני מקיאה לא עוברת חצי שעה שאני יכולה להתחיל שוב. אם חלילה אני נמצאת במקום שאי אפשר להקיא ובכל זאת אכלתי יתר על המידה ( ואפילו אם אכלתי קצת ) אני סוחבת תחושות אשמה במהלך כל היום ונגעלת מעצמי. אני כיום מקיאה בממוצא עד 7 פעמים ביום. והתיסכול הנוסף הוא שאני גם משמינה. פיתחתי לעצמי כל מני שיטות כדי להישאר דיסקרטית אבל הביקורים החוזרים שלי בשירותים כבר חשודים. זה מעגל שנורא קשה לצאת ממנו. זה מתיש אותי לגמרי ויותר מכל אני מפחדת שהילדים שלי יחקו את ההתנהגויות החולניות שלי, שלא לדבר על מה בעלי חושב על זה. מבחינתו הכוח בידיי ואם אני רוצה מספיק אז אפר להפסיק. יכול להיות שהוא צודק.
אני כמובן שקלתי אין ספור פעמים טיפול פסיכולוגי אבל אני בספק שזה יעזור הרי אני יודעת מה הבעיה שלי, יודעת מאיפה היא נובעת (אני באמת אוהבת אוכל אבל רוצה להישאר רזה... למרות שאני לא).
הייאוש גדול ,אני לא יודעת מה לעשות. אני לא מצליחה לצאת מהלופ.
עיזרו לי בבקשה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מרגישה אבודה - תגובה
קרן אור12/01/2013ג'ולי יקרה,
אתחיל מהסוף-ישנו הבדל מאוד גדול בין להכיר בבעיה (חשוב מאוד) לבין למנף את זה לכדי מעשים.ועובדה שאם כבר היית יכולה לבד ,היית עושה זאת,לא?
מה גם שהמדיניות שלך הוכחה כשגויה-הרי המטרה של ההקאות היא כדי לא לעלות במשקל לא?-אבל בתכלס היא לא נכונה.והיא ככדור שלג שמעצים את תנופתו משנה לשנה.את חוששת לגבי הילדים שלך ובצדק.ילדים צריכים אמא בריאה וזמינה עבורה נפשית ופיזית,וכשאת חיה בזוגיות עם בולימיה אין בה מקום לדברים אמיתיים,לקשרים קרובים.
הנקודה החיובית בכול זה היא שיש דרך.תמיד יש דרך,גם אחרי תשע שנים.וגם אם הדרך הזאת ארוכה יותר ,היא עדיין אפשרית .אבל לשם כל את צריכה לעבור דרך טיפול כוללני ע"י אנשים מקצוע שזאת היא מומחיותם(ועדיף מרפאה) .רשימת מרכזים חינמיים או פרטים ניתן למצוא בראש הפורום.
ואני כאן לשאלות ולעזרה נוספת.
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכוח בידיי.... לצערי
ג'ולי13/01/2013קרן אני מודה לך ומקווה באמת שאמצא את הכוח שבי כדי להתחיל טיפול. באותה הזדמנות אני הייתי שמחה לדבר אם מישהי שהצליחה לצאת מזה. את מכירה מישהי כזאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני!
קרן אור14/01/2013אני מכירה כמה וכמה סיפורי הצלחה.
אני ביניהם.לא מספיק? אחרי 15 שנים חולות?
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)