מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהמיכל09/03/2008
בזמן האחרון הקאתי כמה פעמים. לדוגמה, שלשום אכלתי ממש הרבה וידעתי שאני הולכת להקיא הכל .
וכשהקאתי את זה הקאתי רק מעט ולא הצלחתי להקיא את הכל? רציתי לדעת האם תמיד זה קשה בהתחלה להקיא את הכל?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל
מיכל09/03/2008תמיכה בהפרעות אכילה...
אבל לא נראה לי שהכוונה פה לעודד את ההפרעות אלא את האדם שסובל
את רק בהתחלה
וקל מאוד להיסחף לתוך זה
התמכרות כמו כל התמכרות אחרת
תעצרי את זה כאן
בבקשה...
עכשיו את יכולה ואח"כ זה יהיה כ"כ קשה
אל תתפתי למחשבה שזה משהו זמני
להתמודד עם המשקל או עם החרדה והמתח של התקופה האחרונה
תחפשי דרך אחרת לפרוק את המתח
ספורט?
תחשבי כמה קצרה ההנאה בזמן שאוכלת
ואי אפשר להגיד שזאת הנאה נקייה, בלי הפחד והמחשבה שצריכה אח"כ להקיא את הכל והסבל שמחכה לך. את בקושי מרגישה את הטעם של האוכל. לא כמו שאוכלים מעט ומתוך צורך של הגוף וברוגע.
אני עכשיו במאבק ענקי
כמה שזה נשמע מגוחך
בדקות האלה ממש
בפיתוי של לעשות פשיטה על המקרר...
ולבלוס בלי הכרה
אני לבד בבית והכי קל ונוח לעשות את זה...
ירדתי למטה, הרגשתי חולשה בכל הגוף, רציתי לבכות
בסוף לקחתי כוס מים...
ותחזיקו לי אצבעות שזה יימשך עד הלילה
בעזרת השם
אני אשמח לשמוע מה את חושבת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשתי המיכליות...
קרן אור10/03/2008טוב הצלחתן לבלבל גם אותי...חחחח....
מיכל-מה את בעצם שואלת אותי???האם את באמת חושבת שאעודד אותך,כשאני יודעת כמה הרסנית היא הדרך שאת נמצאת בפתחה??
הקאות ובכל תדירות שהיא,ממכרות,הרסניות(נפשית ופיזית...),ויותר מכל ואולי זה מה שישנה את דעתכן(כי את כל השאר אתן בטח מכירות)-גם לא מרזות.
לכן השקיעו את האנרגיה בלקבל טיפול,אמיתי.
מיכל אחרת-כישלון עם מטפל אחד לא מעיד על הכלל...אני מבינה שנכוות,אבל אולי תשקלי טיפול אצל פסיכולוגית??לטעמי טיפול יכול להראות לך למה את מגיבה בצורה מסוימת,לאתר היכן המקומות בהם קשה לך ואת מגיבה בצורה של אכילה\צום\הקאה.
כמובן שהשינוי תלוי אך ורק בך,במידת הפתיחות והנכונות איתם את מגיעה לטיפול...בלי כל זה גם המטפל הטוב ביותר לא יכול לעזור לך לעזור לעצמך.
בהצלחה ואני כאן תמיד....
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו...
קרן אור10/03/2008לגביי העניין הכספי-אני מאוד מבינה אותך.גם אני עמדתי בדילמה הזאת כמה פעמים,שכ"כ רציתי טיפול ולא יכולתי להרשות אותו לעצמי..אבל ישנם כמה אופציות-את יכולה לפנות לפסיכולוגים דרך קופ"ח בה את מבוטחת ויש טיפולים מסובסדים במחיר שווה לכל נפש(בקופ"ח מכבי זה 100 ש"ח לפגישה),ואם גם זה בעייתי אז יש את המרפאות חוץ שנמצאות ברוב בתי החולים בארץ.אם תרצי אוכל לברר עבורך משהו מתאים,רק כווני אותי מאיזה איזור את בארץ...
אל תתני להתנגדויות האלו למנוע ממך לבצע את השינוי.לשינוי המתבקש הזה אין מחיר.
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)