תמיכה בדיאטה -הפרעות אכילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תמיכה בדיאטה -הפרעות אכילה
    לי
    17/01/2013

שלום
    אני בחורה בת 23 שמנסה המון זמן לרדת במשקל, אינני נמצאת בעודף משקל אך בכל זאת מרגישה שעליי להוריד כמה ק״ג אני לא מצליחה לבד כבר המון זמן מה שהוביל אותי להפרעות אכילה
    האם מישהי מכירה או ממליצה על קבוצת תמיכה או סדנא שתוכל לעזור לי?
    אשמח להמלצות מאנשים עם ניסיון אישי , תודה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תמיכה בדיאטה -הפרעות אכילה - תגובה

אפרת לוי
    29/01/2013

היי לי,

לא ברור משאלתך האם את מחפשת קבוצה לטיפול בהפרעות אכילה או קבוצה לעזרה בירידה במשקל? מדובר בשתי קבוצות שונות. כמו כן, אם תוכלי לפרט איך מתבטאת הפרעת האכילה אצלך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמיכה בדיאטה -הפרעות אכילה - תגובה

קרן אור
    29/01/2013

לי,
    אני הייתי מתחילה בניסיון להבין למה למרות שאת מציינת שאינך נמצאת בעודף משקל,את עסוקה ברמה גבוהה ברצון לרדת במשקל(לא ברור מדברייך מה מאפיין את הפרעת האכילה אותה את מציינת,אך אני מניחה שלא מדובר באמצעים בריאים).
    את נמצאת בפתחו של מדרון מסוכן(אגב,לגןף יש set point שהוא שואף אליו כל הזמן ולכן את לא מצליחה לרדת במשקל,כי זה לא שנכון עבורך) אל תהפכי להיות הכדור שלג במדרונותיו.
    נשמע מבין השורות שאת יכולה להתרם דווקא מטיפול פרטני יותר מקבוצתי.

אשמח לשמוע מה את חושבת על מה שכתבתי,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה