עזרה!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה!!
    שיר
    10/03/2013

בקיץ של 2012 החלטתי לקחת את עצמי בידיים ולרדת במשקל ולהתחיל לחיות אורך חיים יותר בריא,הכל הלך מצויין שקלתי 56 ואני גובה 1.61 והורדתי חמישה קילו וכך הלאה, עד שעכשיו הגעתי ל45,44 קילו,בתקופה האחרונה שמתי לב שאני מתעסקת הרבה עם אוכל,וכל פעם שאני אוכלת אפילו שוקולד קטן אני כועסת על עצמי, החלטתי שאני לא יביא לעצמי לחלות בהפרעות אכילה,אך זה לא נפסק,יש לי ימים שאני מתחילה לזלול בלי סוף בלי שאני רעבה בכלל,כל דבר שבא ליד, ומסיימת את היום עם 3000 קלוריות,אני מרגישה נורא עם עצמי ומצפה יום אחרי עם הרבה ספורט ומורידה את המשקל המיותר, וככה זה נמשך כבר חודש,חודשיים..
    אני באמת לא יודעת מה לעשות,גם היום זה קרה,ואני מרגישה נורא כי אני לא רוצה להשמין:(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה!!

הוספת תגובה

• עזרה!! - תגובה

קרן אור
    04/04/2013

שיר,

סליחה על שלקח לי זמן לענות..לא הייתי ברשת.
    את מתארת נפילה במדרון מאוד תלול של הפרעת אכילה,וכואב לקרוא את המצוקה שעולה מדברייך.יחד עם זאת,יש הרבה שניתן לעשות ומוטב מוקדם(את עוד צעירה בהפרעה וסיכויי ההחלמה הם טובים יותר כשמטפלים בזמן)
    אשמח אם תפרטי יותר על עצמך -בת כמה את?האם נעשו נסיונות טיפול כלשהם בשנה שעברה מאז?מהיכן את?

נשמע שאת חייבת לפנות לטיפול ואשמח אם תעני על השאלות ששאלתי עמ"נ שנוכל להתאים לך טיפול.

קרן אור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה