כל הזמן חושבת על אוכל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כל הזמן חושבת על אוכל
    לילי
    19/03/2013

שלום,
    אני כל החיים הייתי בעודף שמקל של בין 5-12 קילו. כיום אני כשבעה קילו ממשקל היעד שלי. אני לא באמת עושה דיאטה, שפוט שומרת. אני מוצאת את עצמי כל הזמן חושבת על אוכל, מתי אוכל, מה, איפה, עם מי, מה אחרי זה. זה ככה כל חיי. זה נחשב להפרעת אכילה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כל הזמן חושבת על אוכל

הוספת תגובה

• כל הזמן חושבת על אוכל - תגובה

קרן אור
    04/04/2013

שלום לילי,

זה קשה וגם לא מקצועי לאבחן הפרעת אכילה מרחוק ,כשלא מכירים אותך ,כפי שקורה לאחר תשאול מסודר.
    יחד עם זאת,אני מניחה שאת מסכימה איתי שחשיבה על אוכל,משקל ומה שבניהם כל היום אינה תקינה.
    את כותבת שכך זה כל חייך והשאלה שעולה לי היא האם בעבר פנית לאיזשהו טיפול בעניין?
    נשמע לי שהכתובת הראשונית צריכה להיות אצל תזונאית שתחום מומחיותה הוא הפרעות אכילה ובמידת הצורך,היא תפנה אותך לטיפול משולב.
    כך או כך,אל תשאירי את המצב כמו שהוא,כי כפי ששמת לב זה לא משהו שפשוט יעלם וניתן לקיים חיים בריאים ללא העיסוק הזה.
    אם יש שאלות נוספות שאני יכולה לענות עליהם,בשמחה.

בהצלחה,
    קרן אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה