מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתוסכלת... אבודה... עזרו לחייהבחורה החדשה15/03/2008
אתם זוכרים אותי? הייתי החורה החדשה. כתבתי כאן כמה פעמים והפסקתי.
כרגע אני בסיום הבולמוס. ללא חשק להקיא- אך חייבת.
אפילו אין צורך פיזי.
הגוף לא רוצה בכך!
הקיבה התנפחה והיא מסוגלת להכיל...... אין לי כוח יותר.
שוקלת להפסיק את הטיפול הפסיכולוגי פעמיים בשבוע המתיש.
מה לעשות? איך יוצאים מהבולימיה הזו? מה עשיתי שזה מגיע לי? לא רצחתי, לא אנסתי, לא גנבתי,
למה היא נכנסה לחיי? ולמה כל כך קשה להיפרד ממנה אינעל העולם???@?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי הבחורה החדשה
קרן אור15/03/2008בוודאי שאני זוכרת אותך...ועצוב עדיין לקרוא שהמצב נשאר על כנו.את שואלת מה לעשות??וכרגיל,אין נוסחה או מטה קסמים אחד שמתאים לכולם.כל אחת צריכה למצוא את הטיפול ואת הדרך שמתאימים לה הכי.אולי בדרך מנסים ומגלים שזה לא זה(כנ"ל לגביי הפסיכולוגית-למרות שעל העניין יש לי להוסיף כמה דברים והם:האם יש כימיה בינך לבין הפסיכולוגית???האם את כנה איתה ובאה מתוך רצון אמיתי לקבל עזרה??כמה זמן את נמצאת אצלה,ולמה שלא תעלי את הרגשתך בפניה לגביי חוסר השיפור שאת מרגישה ותשמעי מה יש לה לומר??),אבל מה שחשוב זה לא להתייאש אלא להמשיך עד שתמצאי את האנשים המתאימים שיובילו אותך לעשות את השינוי המיוחל.
הבולימיה לא תעלם לה סתם כך,כמו שאת בוודאי יודעת,היא דורשת טיפול שורש עמוק יותר...אבל את חייבת זאת לעצמך.ואני כאן כדי לעזור כמה שאפשר.
ערב נעים ותחילת שבוע ללא נפילות...
שלך,קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)