בולמוס חלבונים וירקות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בולמוס חלבונים וירקות
    נגה
    15/06/2013

אני בת 35 וילדתי לפני שנה, עוד קודם סבלתי מעודף משקל אלא שבזמן ההריון התפתחה גם הפרעת אכילה, אכילה בלילה ואכילת פחמימות ריקות, כמו קילו פתי בר וכל מה שזמין בבית שמיועד לבן ולבעלי
    האם עד שאטפל אולי דרך oa עדיף ״לשכנע״ את עצמי לזלול ירקות ואולי להזמין 250 גר סטייק סינטה הביתה, שזה צעד שקצת ינחם אותי שבזבזתי כסף ואכלתי גורמה, כל מה שקשור לפסיכולוגיה מאוד יכול להשפיע על ההרגשה שלי לגבי אוכל, למשל אכלתי את קילו הפתי בר בכלל לא כי היה לי טעים אלא כי היתה תמונה של עוגה והיה רשום בטעם חמאה...
    תודה אשמח לכל תגובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בולמוס חלבונים וירקות

הוספת תגובה

• בולמוס חלבונים וירקות - תגובה

אפרת לוי
    18/06/2013

היי נגה,

זאת שאלה מדוע במהלך ההיריון התפתחה הפרעת אכילה שעדיין ממשיכה. יתכן וזה שייך לדימוי הגוף ולגוף שמשתנה בזמן ההיריון, יתכן וזה שייך לאימהות המתקרבת ולחרדות הקשורות אליה, אין לדעת כרגע. אני חושבת שלא מספיק לפנות ל OA, שם את יכולה לקבל תמיכה ולפגוש אנשים שמתמודדים עם בעיות דומות לשלך, אך לא מדובר בטיפול. ממליצה לך לפנות ולקבל טיפול פסיכולוגי המלווה במעקב של דיאטנית.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה