הפרעות אכילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעות אכילה
    ספיר
    05/08/2013

שלום אני בת 17 ואני ספורטאית בענף הריצות הקצרות באתלטיקה קלה.
    עם התחלתי בענף זה (לפני שנה וחצי) החלטתי שאני רוצה לרזות הרצון הזה גבר והפך לכפייתי. התחלתי לפצוח בימי צום הכוללים אימונים שלא שיקפו חולשה שנראו למאמן והקאות מכוונות לאחר בולמוסים בזמנים שונים. הבולימיה מלווה אותי הרבה זמן והורסת אותי!! המשקל שלי הוא תקין 58 והגובה שלי 1.75. אני רוצה להוריד עוד 2 ק״ג
    תודה לעוזרים!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעות אכילה

הוספת תגובה

• הפרעות אכילה - תגובה

אפרת לוי
    08/09/2013

היי ספיר,

מצבך מדאיג ומחייב פנייה מיידית לקבלת עזרה. את פוגעת בעצמך, בבריאותך ויתכן אף שאת פוגעת בסיכויים שלך להצליח ולהגיע להישגים משמעותיים יותר בתחום האתלטיקה. ממליצה לך לפנות ולקבל טיפול פסיכולוגי יחד עם טיפול אצל דיאטנית שתתאים לך תפריט אשר מותאם לפעילות הגופנית המאומצת שבה את עוסקת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תקראי אותי

מיכל
    29/09/2013

חייבת גם להגיד שאם חשוב לך להמשיך בספורט אז תשוב שתלכי ליעוץ
    יכולה להגיד שאולי לא בגילך אך התמודדתי עם אליפויות שונות והפרעות אכילה הרסה לי את כל הקרירה ... את יכולה להמשיך להיות אלופה וגם לאכול והעיקר להנות מהחיים .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה