מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרעת אכילהדן17/01/2014
שלום אני בן 22, אני מגיל יחסית צעיר סובל מעודף משקל, והאמת שהמשקל שלי עולה ויורד בתקופות עד לא מזמן הורדתי כ25 קילו אך לא מזמן החזרתי הכל....כיום יותר מתמיד אני נכנסתי למשטר תזונה קפדני ושגרת אימונים, שמתי לב כשאני במצבים של אובר סטרס (תחושה כזו של מועקה שיושבת עלייך) הדבר היחידי שיכול לעזור לי להירגע זה לאכול ואוכל ספציפי לחם ואני פשוט מתחיל לאכול סנדוויצ'ים 2-3 ואני לאט לאט מרגיש יותר נינוח ורגוע אני מניח שזה נובע בגלל שלחם מעלה את רמת הסרוטנין ונותן תחושה טובה..... הנפילות האלו שוברת לי את הדיאטה, איך אפשר לעזור לי עם זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעת אכילה - תגובה
אפרת לוי06/03/2014היי דן,
מהי המועקה היושבת עליך שבגינה אתה אוכל לחם? ישנן נפילות כנראה לא רק באוכל אלא גם במצבי הרוח, במצב הרגשי. נראה שכדאי לך לשלב טיפול פסיכולוגי יחד עם הדיאטה והמאבק במשקל. כי התנודתיות הרבה במשקל יחד עם שגרת האימונים הקפדנית ומצבי הרוח הירודים יכולים להעיד על הפרעת אכילה. הטיפול הפסיכולוגי יכול לעזור לך למצוא מילים לסבך שקיים סביב המשקל, האוכל והמועקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)