הפרעת אכילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעת אכילה
    דן
    17/01/2014

שלום אני בן 22, אני מגיל יחסית צעיר סובל מעודף משקל, והאמת שהמשקל שלי עולה ויורד בתקופות עד לא מזמן הורדתי כ25 קילו אך לא מזמן החזרתי הכל....כיום יותר מתמיד אני נכנסתי למשטר תזונה קפדני ושגרת אימונים, שמתי לב כשאני במצבים של אובר סטרס (תחושה כזו של מועקה שיושבת עלייך) הדבר היחידי שיכול לעזור לי להירגע זה לאכול ואוכל ספציפי לחם ואני פשוט מתחיל לאכול סנדוויצ'ים 2-3 ואני לאט לאט מרגיש יותר נינוח ורגוע אני מניח שזה נובע בגלל שלחם מעלה את רמת הסרוטנין ונותן תחושה טובה..... הנפילות האלו שוברת לי את הדיאטה, איך אפשר לעזור לי עם זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעת אכילה

הוספת תגובה

תמונה

• הפרעת אכילה - תגובה

אפרת לוי
    06/03/2014

היי דן,

מהי המועקה היושבת עליך שבגינה אתה אוכל לחם? ישנן נפילות כנראה לא רק באוכל אלא גם במצבי הרוח, במצב הרגשי. נראה שכדאי לך לשלב טיפול פסיכולוגי יחד עם הדיאטה והמאבק במשקל. כי התנודתיות הרבה במשקל יחד עם שגרת האימונים הקפדנית ומצבי הרוח הירודים יכולים להעיד על הפרעת אכילה. הטיפול הפסיכולוגי יכול לעזור לך למצוא מילים לסבך שקיים סביב המשקל, האוכל והמועקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה