לא יודעת מה לעשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יודעת מה לעשות
    אביב
    23/02/2014

אני ילדה בת 17 אני נמצאת בבעיה אני כבר בעבר הייתי מקיאה לא כל יום אבל בפעמים שהייתי מרגישה שאכלתי יותר מדי זה הפסיק כאשר הלכתי לפסיכולוגית שעזרה לי .לפני שנה השמנתי מאוד ולא הקאתי יאני וויתרתי לעצמי ולא התעסקתי בדיאטה . אבל היום הלכתי לדיאטנית ווירדתיי 11 קילו אני אני שוקלת היום 58 והגובה שלי הוא 1.73 ועכשיו שוב מדי פעם אני מקיאה כשאני מרגישה ששברתי את הדיאטה שלי,יש לי הרבה בולמוסי אכילה וגם כאשר אני לא מקיאה זה משפיע על המצב רוח שלי ואז אני עושה דיאטה חמורה של כמה ימים ושוב יש לי בולמוס,ואני כל הזמן רק מפחדת לאבד את מה שהצלחתי להוריד ,בנוסף לזה אני רוצה לרזות למשקל 55 או 56 כי אני מרגישה מאוד שמנה עדיין לא משנה כמה אני מרזה הרגליים שלי נראות לי מאוד שמנות וגם הבטן ואני רק חושבת על עניין המשקל ועל העובדה שאני לא מספיק רזה,אני מרגישה מאוד שמנה לעומת בנות אחרות שנחשבות רזות ושוות. אני לא יודעת אם אני מפתחת הפרעות אכילה אבל זה קצת מדאיג אותי האובססיה הזאת ואני לא יודעת אם אני ירזה אני יהיה מרוצה או שאני אף פעם לא יהיה מרוצה.
    ואם זה כן בעיה איך אפשר לעצור את זה עכשיו לפני שיהיה מאוחר מדי.
    או שאם אני ארזה למשקל 55 אז זה אולי יעבור כי אני יהיה כמו שאני רוצה ויפסיק להרגיש שמנה .
    אשמח לעזרה והדרכה מה לעשות ,תודה מראש :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יודעת מה לעשות

הוספת תגובה

• לא יודעת מה לעשות - תגובה

אפרת לוי
    06/03/2014

היי אביב,

נשמע מהדברים שאת כותבת שאת עסוקה מאוד באוכל ובירידה במשקל ושבאופן בסיסי אינך מרוצה מהמשקל שלך. העיסוק שאת מתארת באוכל ובמשקל אינו רגיל ובהחלט יכול להיות שישנה הפרעת אכילה. אני חושבת שכדאי שתחזרי לטיפול הפסיכולוגי (שנראה שעזר לך)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה