מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שחרור עצמי ממרפאה להפרעות אכילה:(19/04/2014
קודם כל מאוד מרגש אותי להיכנס שוב לפורום הזה, פעם אחרונה שביקרתי פה היתה לפני שלוש שנים כשהתחלתי טיפול אצל הדיאטנית
המקומית. היא לא עזרה לי ונאלצתי לעבור לטיפול אחר במרפאה. אז היי אני גל אני בקרוב בת 18 ואני מטופלת במרפאה של מכבי להפרעות אכילה במשך שלוש שנים. אני כבר מזמן אוכלת בצורה מסודרת וזה מטבתא במשקל. אני לא רואה יותר תועלת בהגעה למרפאה וההורים שלי עדיין דורשים ממני להגיע רציתי לדעת אם בגיל 18 אני יןכל לשחרר את עצמי מכל הסיפור הזה ואם כן איך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחרור עצמי ממרפאה להפרעות אכילה - תגובה
אפרת לוי19/04/2014היי גל,
ברוכה השבה! שמחה לשמוע שאת מרגישה טוב.
אני חושבת שכדאי שהבקשה לסיום מעקב תהיה גם מול המרפאה להפרעות אכילה.
מה הם חושבים? (יתכן וברמה הטכנית ניתן להוריד את המעקב לפעם בחודש. ).
מדוע ההורים שלך דורשים ממך להמשיך להגיע למעקב? יתכן והם דואגים , סביר להניח. חשוב גם לנסות לפתוח איתם שיחה ולהבין ממה הם דואגים במקביל ספרי להם מדוע את רוצה להפסיק את המעקב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
:(20/04/2014היי אפרת תודה שענית לי. התורים שלי במרפאה הם מימלא פהם בחודש/חודשיים מפני שאני גרה רחוק מהמרפאה. בזמנו היתי מגיעה כל שבועיים אבל בגלל שמצבי באמת השתפר אני באמת לא רואה יותר טעם להגיע אני חושבת שיש המון אנשים אחרים שבאמת זקוקים לזה יותר ממננ. לגבי ההורים שלי הם תמיד דואגים גם כשלא צריך ולפעמים יש לי תחושה שהם אוהביםלבחשיב את הבת שלהם כ"חולה" והם אוהבים לטוס איתי למרפאה. בגלל המפגשים המעטים וחסרי התועלת הצוות שם לא באמת מכיר אותי ולכן הם מאמינים להורים שלי. לא שאני חושבת שהם משקרים הם פשוט עושים עניין מכלום. ולכן אני חושבת שהגיעה הזמן להשתחרר ובעצמי. השאלה איך עושים זאת? פשוט לבקש מהמזכירה שם טופס שחרור או משהו כזה או שיש משהו אחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - תגובה
אפרת לוי26/04/2014היי גל,
את מעל גיל 18, ואי אפשר לכפות עלייך טיפול במרפאה. אבל גם כאשר תשתחררי מהמרפאה את נשארת במגע עם הורייך סביב הפרעת האכילה.
אני חושבת שאת עסוקה בעיקר באיך 'להשתחרר' מהורייך סביב העיסוק בהפרעת האכילה. יתכן והורייך דואגים כל כך שאינם רואים את השיפור שחל בך. יתכן ואינם מאמינים לך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)