שלום לכולם צריך עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לכולם צריך עזרה
    ללא שם
    05/05/2008

הי לכולם אני בן 20 ואני סובל כבר שנתיים מהפרעות אכילה קשות ללא רצון.
    אף פעם לא הייתי אכלן יותר מידי גדול הייתי אובל ממוצא מינוס( לא קשור למישקל אני182 הייתי שוקל פעם 72, לא נישקלתי המון חודשים ופתאום אני שם לב שאני שוקל 57קילו!
    כל יום שאני קם מהרגע שהתעוררתי אני מרגיש בחילות אין סופיות למשך כל היום
    עד לפני כמה חודשים היו לי את הבחילות אבל ברמה יותר נמוכה מעכשיו אני מרגיש אני כל יום אובל פחות ופחות זה יכול להגיע למצב שאני לא מסוגל להכניס אפילו תפוח לפה במשך יומיים
    ואני ממש רוצה לאכול אבל אין לי טיאבון ועם אני יוכל טיפה אני ירגיש עוד יותר בחילה ואפילו זה כבר מגיע למצבים של הקעות בבוקר מרוב בחילה.
    התחלתי לעשן מריחואנה בשביל שיהיה לי טיאבון אז כשאני מעשן אני יוכל לאחר מיכן אבל עם אני לא יעשן אני ךא מסוכל לאכול שום דבר, מה שהמריחואנה עושהנ היא מבטלת את הבחילה ומביאה תיאבון.
    אני כבר שנה בדיכאון והחודשיים האחרונים אני ממש מרגיש כבר חלש אני לא מצליח להרים כבר דברים אין לי כוח לצאת מהחדש ימים שלמים רק עם מישהו יבוא ויחריח אותי, עדיין אני לא ירצה
    אבל אין מה לעשות, יש לי מצבי רוח קשים מאוד(ואני בדרך כלל בן אדם מאוד יציב ומאוזן) אני בוכה כל כזמן אפילו עם זה מדבר קטן או סתם בלי סיבה.
    אני מרגיש שההורים שלי ממש התאכזבו מימני ובאמת שאני כבר ךלא יודע מה לעשות יותר.
    בבקשה עם מישהו מבין או חושב שיוכל לעזור לי אני מקווה שאני יחזור להיות מאושר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום לכולם צריך עזרה

הוספת תגובה

• שלום!

קרן אור
    05/05/2008

מקריאת השורות שכתבת עולה הסבל והכאב שאתה חווה...נשמע כי הדיכאון שאתה מצוי בו הוא שגורם לך לחוסר תיאבון..אבל קודם כל צריך לשלול בעיות פיזיות אחרות ולכן הדבר הטוב ביותר הוא לפנות בראשונה לרופא משפחה שיעריך את מצבך הפיזי.אם ישללו מחלות גופניות שיכולות להסביר את ההקאות הבחילות ,אזי יש מקום לפניה לעזרה נפשית .
    ירידה גדולה במשקל בפרק זמן קצר מלווה בבחילות ,,הקאות חוסר תיאבון-הוא מצב שצריך לאבחן אותו ולאוו דווקא קשור בה"א.
    לכן אל תדחה יותר את הבירור,
    קרן אור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מודה לך.

ללא שם
    06/05/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה