מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא יכולה יותר....נואשת08/05/2008
שלום
אני בת 17... הגובה שלי הוא 166 ס"מ....כל חיי נלחמתי עם המשקל... לפני שנה כששקלתי 65 ק"ג החלטתי שהפעם הדיאטה חייבת להצליח...
בהתחלה זה היה רק טיפה ספורט אחכ עבר לספורט אובססיבי והרעבה... לפני בערך חצי שנה אחרי שהמחזור איחר לי (זה היה יוצא דופן כי מאז גיל 11 הוא היה מסודר מאוד...) אימא לקחה אותי לרופא , ששקל אותי וגיליתי שאני 53 קג.... הוא אמר שעלי לחזור לאכול וללכת לטיפול פסיכולוגי... אני כמובן לא הקשבתי והמשכתי בשלי... לאחר המלצת הפסיכולוגית הלכתי לדיאטנית וגיליתי אצלה שירדתי למשקל של 51 ק"ג...
כיום אני שוקלת 53 וחצי ק"ג, שונאת כל גרם וגרם בגוף שלי... כבר עזבתי שתי פסיכולוגיות, והתחלתי ללכת למישהו אחר...
אני ממש כבר מיואשת... אין לי כוח לחיים האלה... נמאס לי... אני רוצה להיות רזה!
אני שוקלת לעזוב את הדיאטנית והפסיכולוג.. לא אכפת לי כבר מה יקרה...
זקוקה לעזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנואשת שלום
קרן אור09/05/2008אני קוראת את מה שאת כותבת ומבין השורות "זועקים" הפחדים והקשיים שלך שנערמים ומסווים תחת הצורך להיות רזה.
אני חושבת שטוב שאת נמצאת בטיפול,שחיוני שלפני שאת "בורחת" שוב תפתחי את הקלפים עם הצוות המטפל ותביני מה רודף אותך ולמה את בוחרת לעזוב כמה פעמים את הטיפול-האם זה מחוסר כימיה??או שמא מפחד מנגיעה במקומות שקשים לך??
אל תוותרי לעצמך.אין קיצורי דרך.
שבת שלום,
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
נואשת11/05/2008קודם כל אני רוצה להודות לך על שהגבת לי...
את שתי הפסיכולוגיות הראשונות עזבתי משילוב של חוסר כימיה וחוסר רצון שלי להיכנס לתהליך פסיכולוגי.... אני עדיין לא ממש מתלהבת מהרעיון של לדבר עם מישהו על החיים שלי....
אני יודעת שאין קיצורי דרך... אבל אני נכנעת... הרבה יותר קל לוותר מאשר להילוחם...
יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)