מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לכל הבולמיות האהובותאורית16/05/2008
הי,
אני לא יודעת איך להגדיר את המצב שאני נמצאת בו היום... אני בת 22 וכבר כמעט 9 שנים כלואה במחלה הנוראה הזאת. זה נשמע די מזעזע שזה כ"כ הרבה זמן, אבל זאת התוצאה של הכחשה והסתרה מכל העולם... מצב של חיים שקריים, של חוסר הנאה מכל הישג בחיים בגלל הצל האפור הזה שמעכיר הכל.
לא האמנתי שזה יכול להשתנות, התחלתי כבר להשלים עם העובדה שכל מה שמעניין אותי זה אוכל... וכמה שזאת תחושה משפילה.. כמו בהמה אימפולסיבית...
הבעיה הכי גדולה היתה שחשבתי שאני אפתור את ז לבד, וזה פשוט לא נכון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הבולמיה גדולה עלינו ואנחנו חייבות מישהו קרוב שיעזור!!!!!!!!!
ובאמת חבר שלי לחץ עלי לספר לאמא, וסיפרתי לה את הכל. התחלתי טיפול מדהים במחלקה להפרעות אכילה בהדסה עין-כרם. טיפול שמשלב דיאטנית ופסיכולוגית. וברוך- ה' המחשבות הכפייתיות על זלילה והקאה פשוט נעלמו!!! אני כבר כמעט 4 חודשים לא הקאתי (חוץ מנפילה אחת..)
וגם לא עליתי במשקל!! מה שמגלים זה שההקאות רק משמינות יותר ולא מרזות...
אני פונה כאן באופן אישי לכל בולמית, לכי ותעזרי באדם הכי קרוב אליך, חיבים להיכנס למסגרת, כי רק זה עוזר.... בחיים שלי לא הייתי מאמינה שאני אגיע למצב כזה טוב של החלמה, ואם אני הצלחתי, כל אחת יכולה, רק א"א לעשות את זה לבד!!!!!!!!!!!!!!! אי אפשר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורית יקרה
קרן אור16/05/2008נשמע שעברת כברת דרך ארוכה עם עצמך וכל הכבוד!!!
אכן הפרעות אכילה הם שקר לתוכן אחר עמוק יותר ורק טיפול משולב במחלקה שמתמחה בה"א יכול להביא לתחילת השינוי המיוחל.
אני בטוחה שהמשך ההחלמה תהיה קלה יותר,תודה ששיתפת אותנו והבאת איתך לכאן אנרגיות מבורכות,
שבת שלום יקירה,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לאורית
מיכל17/05/2008הי אורית!
כל הכבוד לך על כך שלקחת את עצמך בידיים! אני גאה לשמוע על אנשים כמוך! רציתי לשאול אם יש מצב שנתכתב במסינג'ר?
אם בא לך תכתבי לי את הכתובת...בייי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי מיכל
אורית18/05/2008האמת שאני לא ממש בענייני המסנג'ר, אבל אם את רוצה אז בכיף את יכולה לשלוח לי מייל - [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)