בולמיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בולמיה
    גילי
    18/05/2008

קרן אור שלום,
    אני בת 24 את הקשר עם בעלי בהווה התחלתי לפני 4+ שנים. כל חיי הייתי ספורטאית, במשקל תקין ואף פעם לא סבבתי סביב אוכל.
    מאז שהוא נכנס לחיי , מהפגישה הראשונה, אמר שהוא אוהב בחורות רזות, לא הייתי שמנה או מלאה, יש לי מבנה ספורטיבי היות ומגיל 6 עסקתי בספורט.
    ומאז בעצם החל המרדף שלו אחרי מה אני אוכלת וכמה אני אוכלת, זה התחיל בצורה מתונה ועד שאפילו לא הספקתי לשים לב שהייתי עמוק עמוק תחת הפיקוח המתמיד שלו, כל פעם שעליתי ק"ג הוא ראה את זה מייד עליי והעיר לי על זה.
    הגענו למצב שהבן אדם שהייתי אמורה להרגיש הכי בנוח לידו הרגשתי הכי לא, לא יכולתי להתפשט שלא ישים לב שעליתי, שהבטן נפוחה, לא הרגשתי נשית או סקסית.
    נכנסתי למעגל של לנסות לרצות אותו. הגעתי פעמיים לתת משקל ולאורך כל הדרך זה לא היה מספיק לו.
    היום אני מקיאה מזה 5 חודשים, לאורך הקשר שלנו דיברנו כל כך הרבה פעמים על הבעייה הזאת שנוצרה, על התיסכולים שלי, על הפחדים, על המחשבות שלא מרפות , ואף פעם לא הבין אותי, או יותר נכון בחר שלא לראות אותי.
    היום אני לא רואה שום דבר חוץ מהקלוגרמים שאני רוצה להוריד, אין לי שאיפות, הרצונות והתחביבים שלי נמוגו, ואני מרגישה שהדבר היחיד ששם זו ההפרעה שלי שהיא היחידה שממנה אני רוצה להיפטר.
    לפני כחודש וחצי הוצאתי את הכל החוצה, סיפרתי לכולם מה עבר עלי כל השנים האלה, וביקשתי עזרה כי לא יכולתי יותר.
    אני לא רוצה לחיות עם האדם הזה יותר, התחלתי תהליך גירושין ואני ממש רוצה לצאת לדרך חדשה.
    כמו כן גם התחלתי טיפול במרפאה פרטית להפרעות אכילה בתקווה ששם יוכלו לעזור לי כי אני לא יכולה לשאת את הכאב הפנימי הזה יותר.
    אני רוצה לחייך מבפנים ולא רק כלפי חוץ,
    אני רוצה להיות מאושר, לאהוב, שיקבלו אותי כמו שאני ולהפסיק את המרדף הלא נגמר הזה.
    מתי זה ייגמר???....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בולמיה

הוספת תגובה

• גילי יקרה

קרן אור
    18/05/2008

כמה עצוב לקרוא את מה שכתבת....אבל גם מתגלה בין השורות אישה חזקה,שמבינה שיש לה הרבה לתת מעבר למשקל...אני מחזקת את החלטתך,אני חושבת שמישהו שאוהב אותנו יאהב אותנו בזכות מי שאנחנו ולא בזכות או כהתניה לאידיאל שיש לו בראש.
    כמה אומץ יש בך לבקע את קשר השתיקה שאפף אותך בכל השנים האחרונות,אני מאוד מעריצה את היכולת הזאת.
    אני בטוחה שעם המודעות והנכונות שיש לך היום את תמצאי כי הפנייה למרפאת ה"א תעזור לך להאמין בעצמך בחזרה ולאט לאט תלמדי להפנים את החיוך החיצוני...
    אני כאן גילי ואת מוזמנת לכתוב כל מה שעובר עלייך בכול התהליך...
    אגב,האם יש לך ילדים??
    שיהיה ערב נעים,מחזקת את ידייך,
    בהערכה,קרן אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך

גילי
    19/05/2008

היי קרן אור,
    תודה על התמיכה, אני מרגישה ת האומץ בימים מסויימים ויודעת שאחרי הכל ועם כל הקושי זאת ההחלטה הכי נכונה שיכולה להיות.
    למזלי הרב אין לנו ילדים!!!
    וזה עוד פרט גדול שמקל על הנוושא.
    משתדלת להיות חזקה בתהליך כל כך רוצה שהכל יגמר כבר..
    אבל אחרי הכל יודעת שכב טוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי גילי

קרן אור
    19/05/2008

שמחה לשמוע ממך ועוד יותר להרגיש את האופטימיות והרצון הכנה והאמיתי לחיים מאושרים משוללים כל מחשבה על משקל..
    היכן את מטופלת??ואיך את מתמודדת כרגע ביום יום??האם אתם כבר פרודים,כלומר לא חיים ביחד??
    ברור לי שהתהליך הזה הוא ממש לא קל ויש ימים קשים יותר אבל בשורה התחתונה נשמע שקיבלת את ההחלטה הנכונה ושאת שלמה איתה,עם כל הקושי.
    אני כאן,יקרה,אם את רוצה "לשפוך" ולספר...
    ערב נעים,
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

גילי
    20/05/2008

אנחנו עדיין חיים יחד למרות שפתחי תיק בבית דין לענייני משפחה. היה כבר משא ומתן שלא ממש הלך וכרגע ממתינים לראות אם תהיה התקדמות בלי להתחיל ממש הליכים משפטיים.
    מאוד שלמה עם החלטתי!!!

אני מטופלת ב"נופית" מרפאה פרטית בהוד השרון.
    מקבלת שם יחס חם ,דואג ואוהב והמון תמיכה.
    עדיין לא רואה התקדמות דרסטית ויודעת שיקח לי עוד זמן, ושכל זה תהליך ארוך וקשה שאצטרך לעבור עם עצמי בעזרת תמיכה של אחרים, אבל מאוד אופטימית ומחזקת את עצמי כל יום מחדש.
    מאמינה היום יותר מתמיד שמה שאני מרגישה בתוכי זה מה שאני מביאה על עצמי, ולכן קמה כל בוקר בידיעה שיהיה לי יום טוב, ושאם אחייך לעולם הוא יחייך אליי בחזרה.
    יום מקסים ומחזק לכולנו
    :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי גילי

קרן אור
    20/05/2008

אני כל פ עם נפעמת מחדש לקרוא את מה שאת כותבת.כל הכבוד!
    כן שמעתי על נופית,ואני שמחה שאת מוצאת בו בית חם.
    מאחלת לך שתקומי לעוד הרבה ימים מחויכים..ואכן זה תלוי רק בנו.
    שיהיה המשך יום מקסים
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• :)

גילי
    20/05/2008

תודה על התמיכה קרן אור- זה מרגש אותי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• "הייתי רעה לעצמי"

גילי
    22/05/2008

הזדמנות שנייה,
    שלישית, עשירית
    אתה שם אבל לא שם
    שומע לא מקשיב
    רואה לא מסתכל
    אומר מילים יפות חסרות משמעות
    זורק הערות באויר
    ששוברות אותי כל פעם מחדש
    וצוחק
    זה נראה לך מן משחק,
    שעשוע
    רואה אותי בוכה
    ואוסף את הדמעות שלי
    כאילו היו קריסטלים
    בשבילך אני תפאורה
    מריונטה על חוטים
    ואני לא משאירה מקום לעצמי
    נותנת לך להשתלט עלי
    על המחשבות שלי
    על גופי
    תחושותיי
    חיי היו שלך
    מאפשרת לך לעשות את הבחירות שלי
    כאילו היית מושל בי
    וביום אפור אחד
    המריונטה מתעוררת לחיים
    ומבינה
    שלא זקוקה לחוטים שלך
    שיכולה להחליט
    לבחור
    להרגי עזרתך
    מנפצת לך את העולם הורוד
    בו חיית עד עכשיו
    ולא מוכנה לו יותר.

ואתה נשאר שם
    מנסה בכל הכח למשוך
    ולא מבין
    שהחוטים שלך
    כבר לא מחוברים אליי.

הייה שלום,
    מי שהייתה שייכת לך וכבר לא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גילי יקרה

קרן אור
    22/05/2008

עצוב אבל עם זאת אופטימי בסוף.נשמע שיצאת לדרך חדשה בה את מחליטה מה מתאים לך ומה לא וההחלטות שאת לוקחת נובעות משיקולים של טובתך הבלעדית.(כשם שצריך להיות).

מקווה שאת בטוב,שמחה לשמוע ממך,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לילה טוב

גילי
    23/05/2008

אכן בטוב, רק בטוב.

תודה
    :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה