מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך מגיעים לאנורקסיה אני מדוכאתtultuli01/06/2008
היי אני בת 30 אם ל-2 ילדים עד לפני כארבעה חודשים שקלתי 48 49 קילו המשקל שיחק בין לבין.
הייתי 55 קילו מזה כחודש אני בדיאטה רק של ירקות ירדתי קילו אחד אך בשלושה ימים האחרונים זללתי מכל מה שבא ליד אבל ממש זללתי הפה לא נח היום עליתי על המשקל והוא מראה 56 קילו. אני נמצאת בדיכאון והכרזתי על צום. אל תגידו לי שלא ארזה בצום כי אין דבר כזה איך האנורקסיות?!
מה שני רוצה עכשיו זה רק לחזור למשקל 49 לא אכפת לי כלום אנא בבקשה ממכם תתנו לי טיפים שיעזרו לי להמשיך בצום ולא להישבר ולהמשיך הלאה לא אכפת לי להגיע לאנורקסיה מצידי מה שקשה לי להאמין שאגיע כי אני אוהבת לאכול.נמאס לי מהשומן פשוט נגעלת מעצמי.איך מתגברים על הרעב וממשיכים בצום אנא כיתבו לי
תודה......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך!
קרן אור01/06/2008עצוב לקרוא את מה שאת כותבת..עצוב כי את מחפשת מישהו שיתן לך טיפים כיצד להרוס את עצמך,וצר לי לאכזב אותך אך זאת לא הכתובת.את מוזמנת לקרוא אחורה כמה סבל וכאב יש בה"א וכולי תקווה שתביני עד כמה הדרך שאת כה כמהה אליה היא סבל מתמשך שלא לדבר על הרס הבריאות שלך,דבר שלא נראה לי שבתור אם לשני ילדים יש לך את "הפריבילגיה" לעשות.
אם את מוטרדת לגביי משקלך פני לקבלת ייעוץ אצל דיאטנית ושני את התזונה באופן מסודר ובריא.
אנורקסיה רק מביאה להתקפי אכילה משתנים בגלל הצמצום והיא אינה דרך להוריד במשקל שכן הגוף הופך להיות "חסכן" כך שאח"כ כמות מועטה של קלוריות תגרום לך להשמין...
כך או כך,את תיצאי נפסדת,אז לא עדיף לעצור קודם ולעשות דברים בדרך הדרגתית ושפויה יותר???
מאחלת לך בריאות והצלחה
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)